manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

VPN Not Working

Reply

Thread Tools
Old 25 tra 2007, 08:30
Novi član grupe

Default VPN Not Working

Pozdrav svima,

Novi član ovdje sa par pitanja PC!

Naš VPN teče kroz Fortinet uređaj s Fortiguard softvera. Uglavnom, ja prijavu na Fortiguard a zatim Remote Desktop na računalo ili ja mogu vidjeti DVR CCTV snimak. Jedan od računala neće pustiti mene Remote Desktop sada, u osnovi sam zatraži od login ekrana i kad sam unesite korisničko ime i lozinku onda se freezes daljinski desktop ide prozor prazan i zatvara se sama. Ive 'pokušao stavljajući u krivu lozinku, daljinski desktop reagira kao normalno i pita me za ulaz desno informacija ... Kad sam to učiniti freezes ponovno. :?

Moj VPN i dalje radi na drugim IP Adrese / računala. Jedini promjenu napravio sam na ovo računalo je sam morao ažurirati korisnički račun od ograničena na Administrator - da bi učinili nešto? Ive 'pokušao prijavljivanja na oba računa da ne iskoristiti.

Pozdravi
Old 25 tra 2007, 08:47
Administrator Group

Default VPN Not Working

Molimo, nemojte postavljati duple u drugim forumima, jedanput je dovoljno. Hvala i dobrodošli.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 tra 2007, 14:21
Novi član grupe

Default VPN Not Working

Hvala za dobrodošlicu.

JA nije 'ostvariti Dajte već posted this thread - Pokušao sam provjeriti by Traži> Napredna pretraga> Traži korisničko ime i nije iskrsavati na početku.

Pozdravi
Old 25 tra 2007, 14:30
Administrator Group

Default VPN Not Working

To je cool.

Ja bih vam pomoći, ali znam apsolutno ništa o VPNs.
Old 30 tra 2007, 09:29
Donatorska Grupa

Default VPN Not Working

Što koristite? Koji operativni sustav?
Old 30 tra 2007, 09:41
Zabranjen Group

Default VPN Not Working

Quote:
Originally Posted by mc_blue View Post
Pozdrav svima,

Novi član ovdje sa par pitanja PC!

Naš VPN teče kroz Fortinet uređaj s Fortiguard softvera. Uglavnom, ja prijavu na Fortiguard a zatim Remote Desktop na računalo ili ja mogu vidjeti DVR CCTV snimak. Jedan od računala neće pustiti mene Remote Desktop sada, u osnovi sam zatraži od login ekrana i kad sam unesite korisničko ime i lozinku onda se freezes daljinski desktop ide prozor prazan i zatvara se sama. Ive 'pokušao stavljajući u krivu lozinku, daljinski desktop reagira kao normalno i pita me za ulaz desno informacija ... Kad sam to učiniti freezes ponovno. :?

Moj VPN i dalje radi na drugim IP Adrese / računala. Jedini promjenu napravio sam na ovo računalo je sam morao ažurirati korisnički račun od ograničena na Administrator - da bi učinili nešto? Ive 'pokušao prijavljivanja na oba računa da ne iskoristiti.

Pozdravi
Ne znajući kako je konfiguriran softver Fortinet Vašeg intraneta nismo mogli možda pomoći mc_blue.

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno nickny General Hardware Chat 7 22. srpnja 2009 14:26
IE ne radi tinkerbell Web Browsers & FTP Klijenti 7 21. Ruj 2008 21:41
Novi katarka ne radi sebo1989 General Hardware Chat 11 1. veljača 2008 21:48
2 USB ne radi torana9x General Hardware Chat 11 4. siječanj 2008 13:25
Moj CD nije rad, pomoć molim? studio. Drives & Izmjenjivi mediji 6 21. ožujak 2007 03:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.