![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Novi član ovdje sa par pitanja PC! Naš VPN teče kroz Fortinet uređaj s Fortiguard softvera. Uglavnom, ja prijavu na Fortiguard a zatim Remote Desktop na računalo ili ja mogu vidjeti DVR CCTV snimak. Jedan od računala neće pustiti mene Remote Desktop sada, u osnovi sam zatraži od login ekrana i kad sam unesite korisničko ime i lozinku onda se freezes daljinski desktop ide prozor prazan i zatvara se sama. Ive 'pokušao stavljajući u krivu lozinku, daljinski desktop reagira kao normalno i pita me za ulaz desno informacija ... Kad sam to učiniti freezes ponovno. :? Moj VPN i dalje radi na drugim IP Adrese / računala. Jedini promjenu napravio sam na ovo računalo je sam morao ažurirati korisnički račun od ograničena na Administrator - da bi učinili nešto? Ive 'pokušao prijavljivanja na oba računa da ne iskoristiti. Pozdravi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo, nemojte postavljati duple u drugim forumima, jedanput je dovoljno. Hvala i dobrodošli.
| |||
| |||
| Hvala za dobrodošlicu. JA nije 'ostvariti Dajte već posted this thread - Pokušao sam provjeriti by Traži> Napredna pretraga> Traži korisničko ime i nije iskrsavati na početku. Pozdravi |
|
| |||
| |||
| To je cool. Ja bih vam pomoći, ali znam apsolutno ništa o VPNs. |
|
| |||
| |||
| Što koristite? Koji operativni sustav? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: #
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| IE ne radi | tinkerbell | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 21. Ruj 2008 21:41 |
| Novi katarka ne radi | sebo1989 | General Hardware Chat | 11 | 1. veljača 2008 21:48 |
| 2 USB ne radi | torana9x | General Hardware Chat | 11 | 4. siječanj 2008 13:25 |
| Moj CD nije rad, pomoć molim? | studio. | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 21. ožujak 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |