![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם החברות החדשות כאן עם כמה בעיות במחשב! VPN שלנו Fortinet פועלת באמצעות התקן Fortiguard התוכנה. למעשה, אני הכניסה Fortiguard על שולחן עבודה מרוחק 'ולאחר מכן על גבי המחשב, או שאני יכול לצפות DVR CCTV מדה. אחד מחשבים לא יאפשר לי שולחן עבודה מרוחק כעת, אני בעצם הנחיה על ידי התחברות מסך וכאשר אני להזין את שם המשתמש ואת הסיסמה ההקפאה אז זה שולחן עבודה מרוחק חלון ריק הולך וסוגר את עצמו. ניסיתי לשים את הסיסמא לא נכון, את 'שולחן עבודה מרוחק' מגיב כמו בדרך כלל ומבקש ממני קלט המידע הנכון ... כאשר אני עושה זאת שוב ההקפאה. :? אזור VPN אחר עדיין עובד על כתובת IP / מחשבים. השינוי היחיד ביצעתי את זה במחשב הוא היה צריך ביצעתי שדרוג חשבון משתמש של מנהל מוגבל ל - זה היה צריך לעשות משהו? ניסיתי להיכנס משני החשבונות ללא הועיל. דרישת שלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנא אל כפולים לפרסם פורומים אחרים, פעם אחת מספיקה. תודה וברוכים הבאים.
| |||
| |||
| תודה על ברוך הבא. אני לא הייתי realise כבר פורסם פתיל זה - ניסיתי לבדוק על ידי חיפוש> חיפוש מתקדם> חיפוש לפי שם משתמש וזה לא בא על תחילה. דרישת שלום |
|
| |||
| |||
| זה מגניב. אני מעוניין לעזור לך אבל אני בהחלט יודע כלום על VPNs. |
|
| |||
| |||
| מה אתה בורח? באיזו מערכת הפעלה? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
המערכת שלי: #
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אזור מוניטור עובד המגדל שלי הוא עובד, אבל לא ביחד | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 22 יולי 2009 14:26 |
| IE לא עובד | tinkerbell | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 7 | 21 ספטמבר 2008 21:41 |
| חבל שלא עובד חדש | sebo1989 | כללי חומרה צ 'אט | 11 | ב -1 פברואר 2008 21:48 |
| USB 2 לא עובד | torana9x | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 4th ינואר 2008 13:25 |
| תקליטור רום שלי לא עובד, בבקשה עזרה? | סטודיו. | כוננים & נשלפת | 6 | 21st מרץ 2007 03:25 |
| שרשרת כלים | |
| |