![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, New member čia su PC klausimai pora! Mūsų VPT eina per Fortinet įtaisas su Fortiguard programinės įrangos. Iš esmės, aš Slapyvardis dėl Fortiguard ir tada "Remote Desktop ant PC ar galiu peržiūrėti DVR CCTV footage. Vienas kompiuterius won't let me Remote Desktop dabar iš esmės esu paskatino prisijungimo langą ir kada man reikia įvesti vartotojo vardą ir slaptažodį, jis pakimba tada nuotolinio darbalaukio langą važiuoja tuščia ir užsidaro pats. I've tried išleidimą į neteisingą slaptažodį, Remote Desktop reaguoja, kaip normalus ir prašo man įvesti teisingą informaciją ... Kai aš jį vėl užšąla. :? Mano VPT vis dar dirba kitų IP adresai / vnt. Pakeisti tik aš į šią PC Turėjau atnaujinti vartotojo sąskaitą iš Limited administratorius - tai, kad padarė kažką? Bandžiau prisijungiant abi sąskaitas be jokios naudos. Linkėjimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prašome nedubliuoja paštu kituose forumuose, kai yra pakankamai. Thanks and welcome.
| |||
| |||
| Thanks for the welcome. Nesu realizuoti aš jau paskelbtas šioje temoje - aš bandžiau patikrinti pagal Paieška> Pagreitinta paieška> Paieška pagal vartotojo vardą ir jis neateina pradžių. Linkėjimai |
|
| |||
| |||
| That's cool. Norėčiau Jums padėti, bet aš žinau, visiškai nieko apie VPN. |
|
| |||
| |||
| Ką jūs naudojate? Kokią operacinę sistemą? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: #
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| IE neveikia | Tinkerbell | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 21 rugsėjis 2008 21:41 |
| Naujos įlaidai neveikia | sebo1989 | General Hardware Chat | 11 | 1 vasaris 2008 21:48 |
| USB 2 neveikia | torana9x | General Hardware Chat | 11 | 4 sausis 2008 13:25 |
| Mano CD-ROM neveikia, help please? | studija. | Drives & Removable Media | 6 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Temos įrankiai | |
| |