![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, Nowy członek tutaj kilka kwestii PC! Nasze VPN działa poprzez urządzenia Fortinet Fortiguard z oprogramowaniem. Zasadniczo mogę zalogować się na Fortiguard a następnie pulpitu zdalnego na komputerze lub mogę oglądać DVR CCTV footage. Jeden z komputerów, nie pozwól mi zdalnego pulpitu się, w zasadzie jestem poproszony przez ekran logowania i po wprowadzeniu nazwy użytkownika i hasła to zawiesza wówczas zdalnego pulpitu jest puste okno i zamyka się. I've tried oddanie w złe hasło, zdalny pulpit reaguje jak normalny i prosi mnie o podanie właściwej informacji ... Kiedy to robić ponownie zamarza. :? Moje VPN nadal działa na inne adresy IP / PC. Jedyną zmianą Wprowadziłem do tego komputera jest I've had aktualizacji konta użytkownika z ograniczona do administratora - to, że mają coś zrobić? I've tried logując się na obu kontach nie skorzystać. Pozdrowienia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proszę nie powielać pracy w innych forach, raz wystarczy. Dziękujemy i zapraszamy.
| |||
| |||
| Thanks for the welcome. I nie będę już sobie wysłana tego wątku - Chciałem, aby sprawdzić przez Szukaj> Zaawansowane Szukaj> Użytkownicy Nazwa i nie pojawią się na początku. Pozdrowienia |
|
| |||
| |||
| That's cool. Chciałbym pomóc, ale wiem nic o VPNs. |
|
| |||
| |||
| Co ty działa? Jaki system operacyjny? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat: