mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

VPN Nu este de lucru

Reply

Thread Tools
Old 25 aprilie 2007, 08:30
Noile state Group

Default VPN Nu este de lucru

Bună ziua tuturor,

Membru nou aici, cu o serie de probleme de PC!

Nostru de VPN Fortinet opereaza prin intermediul unui dispozitiv cu Fortiguard software. Practic, mă loghez pe Fortiguard apoi Remote Desktop pe PC-ul sau pot vizualiza DVR CCTV picior. Unul dintre PC-uri nu va lasa-ma sa Remote Desktop acum, practic eu sunt determinate de login ecran şi când am introduce numele de utilizator şi parola acesta blochează atunci fereastra Remote Desktop merge goală şi se închide în sine. Am incercat punerea în gresit parola, Remote Desktop raspunde ca normală şi-mi cere dreptul de a introduce informaţii ... Când m-am s-o faci blochează din nou. :?

VPN meu încă de lucrări pe alte Adrese IP / PC-uri. Singura modificare am făcut acest lucru la PC este de l-am avut de a actualiza un cont de utilizator de la Limitat la Administrator - că ar fi făcut ceva? Am incercat de logare pe ambele conturi fără rezultat.

Cu respect
Old 25 aprilie 2007, 08:47
Administrator Group

Vă rugăm să nu duplicat post în alte forumuri, o dată e de ajuns. Mulţumesc şi bun venit.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 25 aprilie 2007, 14:21
Noile state Group

Multumesc pentru bun venit.

Nu m-am dat seama Aş deja postat acest subiect - Am încercat să verificaţi de Căutare> Căutare avansată> Cautati cu numele de utilizator şi acesta nu a venit iniţial.

Cu respect
Old 25 aprilie 2007, 14:30
Administrator Group

Asta e mişto.

Mi-ar ajuta pe tine, dar ştiu absolut nimic despre VPN.
Old 30 aprilie 2007, 09:29
Grupul de donator

Ce vrei să fugi? Ce sistem de operare?
Old 30 aprilie 2007, 09:41
Banned Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mc_blue View Post
Bună ziua tuturor,

Membru nou aici, cu o serie de probleme de PC!

Nostru de VPN Fortinet opereaza prin intermediul unui dispozitiv cu Fortiguard software. Practic, mă loghez pe Fortiguard apoi Remote Desktop pe PC-ul sau pot vizualiza DVR CCTV picior. Unul dintre PC-uri nu va lasa-ma sa Remote Desktop acum, practic eu sunt determinate de login ecran şi când am introduce numele de utilizator şi parola acesta blochează atunci fereastra Remote Desktop merge goală şi se închide în sine. Am incercat punerea în gresit parola, Remote Desktop raspunde ca normală şi-mi cere dreptul de a introduce informaţii ... Când m-am s-o faci blochează din nou. :?

VPN meu încă de lucrări pe alte Adrese IP / PC-uri. Singura modificare am făcut acest lucru la PC este de l-am avut de a actualiza un cont de utilizator de la Limitat la Administrator - că ar fi făcut ceva? Am incercat de logare pe ambele conturi fără rezultat.

Cu respect
Fără a cunoaşte modul în care software-ul Fortinet a configurat intranet, eventual, dar nu am putut ajuta mc_blue.

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.