![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună ziua tuturor,
Membru nou aici, cu o serie de probleme de PC! Nostru de VPN Fortinet opereaza prin intermediul unui dispozitiv cu Fortiguard software. Practic, mă loghez pe Fortiguard apoi Remote Desktop pe PC-ul sau pot vizualiza DVR CCTV picior. Unul dintre PC-uri nu va lasa-ma sa Remote Desktop acum, practic eu sunt determinate de login ecran şi când am introduce numele de utilizator şi parola acesta blochează atunci fereastra Remote Desktop merge goală şi se închide în sine. Am incercat punerea în gresit parola, Remote Desktop raspunde ca normală şi-mi cere dreptul de a introduce informaţii ... Când m-am s-o faci blochează din nou. :? VPN meu încă de lucrări pe alte Adrese IP / PC-uri. Singura modificare am făcut acest lucru la PC este de l-am avut de a actualiza un cont de utilizator de la Limitat la Administrator - că ar fi făcut ceva? Am incercat de logare pe ambele conturi fără rezultat. Cu respect |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vă rugăm să nu duplicat post în alte forumuri, o dată e de ajuns. Mulţumesc şi bun venit.
|
|||
|
|||
|
Multumesc pentru bun venit.
Nu m-am dat seama Aş deja postat acest subiect - Am încercat să verificaţi de Căutare> Căutare avansată> Cautati cu numele de utilizator şi acesta nu a venit iniţial. Cu respect |
|
|
|||
|
|||
|
Asta e mişto.
Mi-ar ajuta pe tine, dar ştiu absolut nimic despre VPN. |
|
|
|||
|