menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

VPN nefunguje

Reply

Thread Tools
Old 25. apríl 2007, 08:30
Nový člen skupiny

Default VPN nefunguje

Zdravím všetkých,

Nový člen tady s pár otázok PC!

Naša VPN beží cez Fortinet zariadenia s Fortiguard softvér. V podstate som prihlásení na Fortiguard a potom k vzdialenej ploche na PC alebo môžem zobraziť DVR CCTV stopáž. Jeden z počítačov nebude nech mi vzdialenej ploche teraz, v podstate som poháňané prihlasovacie obrazovky a keď som zadať užívateľské meno a heslo, potom to zamrzne vzdialenej ploche okna je prázdna a zavrie sama. Som sa pokúsil uviesť do zlé heslo, vzdialenej ploche reaguje ako normálne, a žiada, aby som vstup správne informácie ... Keď som to zase zamrzne. :?

Moja VPN stále pracuje na inej IP adresy / počítača. Jedinú zmenu som sa na tento počítač som musel upgradovat používateľského účtu z obmedzená na správcu - že by si niečo urobiť? Som sa pokúsil prihlásení na oba účty bezvýsledne.

Pozdravy
Old 25. apríl 2007, 08:47
Administrátor Skupina

Default VPN nefunguje

Prosím duplicitné post v iných fórach, raz je dost. Ďakujem a vítam.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25. apríl 2007, 14:21
Nový člen skupiny

Default VPN nefunguje

Vďaka za privítanie.

I didn't realizovať bych už vyslaný tento závit - Snažil som sa kontrola Vyhľadávanie> Rozšírené vyhľadávanie> Hľadať podľa užívateľského mena a nie prísť na začiatku.

Pozdravy
Old 25. apríl 2007, 14:30
Administrátor Skupina

Default VPN nefunguje

To je v pohode.

Chtěl bych pomoci, ale viem absolútne nič o VPNs.
Old 30. apríla 2007, 09:29
Darcu Skupina

Default VPN nefunguje

O čom to beží? Aký operačný systém?
Old 30. apríla 2007, 09:41
Banned Skupina

Default VPN nefunguje

Citácia:
Pôvodne Poslal mc_blue View Post
Zdravím všetkých,

Nový člen tady s pár otázok PC!

Naša VPN beží cez Fortinet zariadenia s Fortiguard softvér. V podstate som prihlásení na Fortiguard a potom k vzdialenej ploche na PC alebo môžem zobraziť DVR CCTV stopáž. Jeden z počítačov nebude nech mi vzdialenej ploche teraz, v podstate som poháňané prihlasovacie obrazovky a keď som zadať užívateľské meno a heslo, potom to zamrzne vzdialenej ploche okna je prázdna a zavrie sama. Som sa pokúsil uviesť do zlé heslo, vzdialenej ploche reaguje ako normálne, a žiada, aby som vstup správne informácie ... Keď som to zase zamrzne. :?

Moja VPN stále pracuje na inej IP adresy / počítača. Jedinú zmenu som sa na tento počítač som musel upgradovat používateľského účtu z obmedzená na správcu - že by si niečo urobiť? Som sa pokúsil prihlásení na oba účty bezvýsledne.

Pozdravy
Bez toho, aby vedel, ako sa softvér Fortinet nakonfiguroval intranete sme nemohli možno pomôže mc_blue.

Môj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základná doska:
ECS 915pla2
Pamäť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon X1050
Zvuková karta:
kosoštvorcových Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
bezdrôtové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operačný systém (y):
Windows XP
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu nickny Všeobecné Hardware Chat 7 22. júla 2009 14:26
IE nefunguje Tinkerbell Webových prehliadačov & FTP Klienti 7 21. September 2008 21:41
Nová súprava nefunguje sebo1989 Všeobecné Hardware Chat 11 1. februára 2008 21:48
USB 2 nefunguje torana9x Všeobecné Hardware Chat 11 4. januára 2008 13:25
Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? štúdio. Drives & Removable Media 6 21. marca 2007 03:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.