![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Nový člen tady s pár otázok PC! Naša VPN beží cez Fortinet zariadenia s Fortiguard softvér. V podstate som prihlásení na Fortiguard a potom k vzdialenej ploche na PC alebo môžem zobraziť DVR CCTV stopáž. Jeden z počítačov nebude nech mi vzdialenej ploche teraz, v podstate som poháňané prihlasovacie obrazovky a keď som zadať užívateľské meno a heslo, potom to zamrzne vzdialenej ploche okna je prázdna a zavrie sama. Som sa pokúsil uviesť do zlé heslo, vzdialenej ploche reaguje ako normálne, a žiada, aby som vstup správne informácie ... Keď som to zase zamrzne. :? Moja VPN stále pracuje na inej IP adresy / počítača. Jedinú zmenu som sa na tento počítač som musel upgradovat používateľského účtu z obmedzená na správcu - že by si niečo urobiť? Som sa pokúsil prihlásení na oba účty bezvýsledne. Pozdravy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prosím duplicitné post v iných fórach, raz je dost. Ďakujem a vítam.
| |||
| |||
| Vďaka za privítanie. I didn't realizovať bych už vyslaný tento závit - Snažil som sa kontrola Vyhľadávanie> Rozšírené vyhľadávanie> Hľadať podľa užívateľského mena a nie prísť na začiatku. Pozdravy |
|
| |||
| |||
| To je v pohode. Chtěl bych pomoci, ale viem absolútne nič o VPNs. |
|
| |||
| |||
| O čom to beží? Aký operačný systém? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: #
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 22. júla 2009 14:26 |
| IE nefunguje | Tinkerbell | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 21. September 2008 21:41 |
| Nová súprava nefunguje | sebo1989 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 1. februára 2008 21:48 |
| USB 2 nefunguje | torana9x | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 4. januára 2008 13:25 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | štúdio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. marca 2007 03:25 |
| Thread Tools | |
| |