мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

ВПН Нот Уоркинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 тра 2007, 08:30
Нови члан групе

Default ВПН Нот Уоркинг

Поздрав свима,

Нови члан овде са пар питања ПЦ!

Наш ВПН тече кроз Фортинет уређај са Фортигуард софтвера. Углавном, ја пријаву на Фортигуард а затим Ремоте Десктоп на рачунар или ја могу видети ДВР ЦЦТВ снимак. Један од рачунара неће пустити мене Ремоте Десктоп сада, у основи сам затражи од логин екрана и кад сам унесите корисничко име и лозинку онда се фреезес даљински десктоп иде прозор празан и затвара се сама. Иве 'суђен стављајући у криву лозинку, даљински десктоп реагује као нормално и пита ме за улаз десно информација ... Кад сам то учинити фреезес поново. :?

Мој ВПН и даље ради на другим ИП Адресе / рачунара. Једини промену направио сам на ово рачунар је сам морао модернизирати кориснички рачун од ограничена на Администратор - да би урадили нешто? Иве 'суђен пријављивања на оба рачуна да не искористе.

Поздрави
Old 25 тра 2007, 08:47
Администратор Гроуп

Default ВПН Нот Уоркинг

Молимо, немојте постављати дупле у другим форумима, једном је довољно. Хвала и добродошли.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 25 тра 2007, 14:21
Нови члан групе

Default ВПН Нот Уоркинг

Хвала за добродошлицу.

ЈА није 'остварити Дајте већ постед тхис тхреад - Покушао сам проверити бы Тражи> Напредна претрага> Тражи корисничко име и није појавити на почетку.

Поздрави
Old 25 тра 2007, 14:30
Администратор Гроуп

Default ВПН Нот Уоркинг

То је цоол.

Ја бих вам помоћи, али знам апсолутно ништа о ВПНс.
Old 30 тра 2007, 09:29
Донаторска Група

Default ВПН Нот Уоркинг

Шта користите? Који оперативни систем?
Old 30 тра 2007, 09:41
Аустин Гроуп

Default ВПН Нот Уоркинг

Куоте:
Оригиналлы Постед бы мц_блуе View Post
Поздрав свима,

Нови члан овде са пар питања ПЦ!

Наш ВПН тече кроз Фортинет уређај са Фортигуард софтвера. Углавном, ја пријаву на Фортигуард а затим Ремоте Десктоп на рачунар или ја могу видети ДВР ЦЦТВ снимак. Један од рачунара неће пустити мене Ремоте Десктоп сада, у основи сам затражи од логин екрана и кад сам унесите корисничко име и лозинку онда се фреезес даљински десктоп иде прозор празан и затвара се сама. Иве 'суђен стављајући у криву лозинку, даљински десктоп реагује као нормално и пита ме за улаз десно информација ... Кад сам то учинити фреезес поново. :?

Мој ВПН и даље ради на другим ИП Адресе / рачунара. Једини промену направио сам на ово рачунар је сам морао модернизирати кориснички рачун од ограничена на Администратор - да би урадили нешто? Иве 'суђен пријављивања на оба рачуна да не искористе.

Поздрави
Не знајући како је конфигурисан софтвер Фортинет Вашег интранета нисмо могли можда помоћи мц_блуе.

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел П4
Матичне плоче:
ЕЦС 915пла2
РАМ меморија:
1ГБ
Графичка картица (е):
АТИ Радеон кс1050
Соунд Цард:
диамонд Кстреме 7,1
Тврди диск (и):
160ГБ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби дриве ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
антецх/кс-поуер585
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
радио
Монитор (е):
109б6 Пхилипс 19 "ЦРТ
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц