![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Нови члан овде са пар питања ПЦ! Наш ВПН тече кроз Фортинет уређај са Фортигуард софтвера. Углавном, ја пријаву на Фортигуард а затим Ремоте Десктоп на рачунар или ја могу видети ДВР ЦЦТВ снимак. Један од рачунара неће пустити мене Ремоте Десктоп сада, у основи сам затражи од логин екрана и кад сам унесите корисничко име и лозинку онда се фреезес даљински десктоп иде прозор празан и затвара се сама. Иве 'суђен стављајући у криву лозинку, даљински десктоп реагује као нормално и пита ме за улаз десно информација ... Кад сам то учинити фреезес поново. :? Мој ВПН и даље ради на другим ИП Адресе / рачунара. Једини промену направио сам на ово рачунар је сам морао модернизирати кориснички рачун од ограничена на Администратор - да би урадили нешто? Иве 'суђен пријављивања на оба рачуна да не искористе. Поздрави |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо, немојте постављати дупле у другим форумима, једном је довољно. Хвала и добродошли.
| |||
| |||
| Хвала за добродошлицу. ЈА није 'остварити Дајте већ постед тхис тхреад - Покушао сам проверити бы Тражи> Напредна претрага> Тражи корисничко име и није појавити на почетку. Поздрави |
|
| |||
| |||
| То је цоол. Ја бих вам помоћи, али знам апсолутно ништа о ВПНс. |
|
| |||
| |||
| Шта користите? Који оперативни систем? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте: