az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

VPN Çalışmıyor

Reply

Konu Araçları
Old 25 Nisan 2007, 08:30
Yeni Üye Grubu

Default VPN Çalışmıyor

Hello all,

PC sorunların bir çift Yeni üye burada!

Bizim VPN Fortiguard yazılım ile Fortinet cihazı ile çalışır. PC üzerine Fortiguard Temel, giriş ve sonra Uzak Masaüstü veya DVR CCTV görüntüleri görüntüleyebilirsiniz. One of the PC'ler bana uzak masaüstü şimdi, temelde ben giriş ekranı ve istenir pm Ben kullanıcı adınızı girin ve sonra da uzak masaüstü penceresi boş gider ve kendini kapatır donuyor şifre izin vermez. Ben yanlış şifre yazarak denedim, uzaktan masaüstü, normal gibi yanıt verir ve giriş için doğru bilgiyi bana sorar ... Ben tekrar donuyor yapmak. :?

Benim VPN hala diğer IP Adresleri çalışır / PC. Sadece bu bilgisayara yaptığınız değişiklik ben Limited Yönetici için bir kullanıcı hesabı yükseltmek zorunda kalmıştım - bunun bir şey yaptın ki? Ben her iki hesap boşuna giriş denedim.

Saygılar
Old 25 Nisan 2007, 08:47
Yönetici Grubu

Default VPN Çalışmıyor

Lütfen, diğer forumlarda sonrası yinelenen değil bir kere yeterlidir. Teşekkürler ve hoş geldiniz.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 Nisan 2007, 14:21
Yeni Üye Grubu

Default VPN Çalışmıyor

Karşılama için teşekkür ederiz.

Ben zaten bu iplik ilan ediyorum farkına didn't - Arama tarafından kontrol etmek için> Gelişmiş Arama> denedim Kullanıcı Adı ile Arama ve başlangıçta kadar gelmedi.

Saygılar
Old 25 Nisan 2007, 14:30
Yönetici Grubu

Default VPN Çalışmıyor

That's cool.

Sana yardım edeceğini ama kesinlikle VPN'ler hakkında bir şey biliyorum.
Old 30 Nisan 2007, 09:29
Bağış Grubu

Default VPN Çalışmıyor

Ne çalıştırıyorsunuz? Hangi işletim sistemi?
Old 30 Nisan 2007, 09:41
Yasak Grubu

Default VPN Çalışmıyor

Alıntı:
Originally Posted by mc_blue View Post
Hello all,

PC sorunların bir çift Yeni üye burada!

Bizim VPN Fortiguard yazılım ile Fortinet cihazı ile çalışır. PC üzerine Fortiguard Temel, giriş ve sonra Uzak Masaüstü veya DVR CCTV görüntüleri görüntüleyebilirsiniz. One of the PC'ler bana uzak masaüstü şimdi, temelde ben giriş ekranı ve istenir pm Ben kullanıcı adınızı girin ve sonra da uzak masaüstü penceresi boş gider ve kendini kapatır donuyor şifre izin vermez. Ben yanlış şifre yazarak denedim, uzaktan masaüstü, normal gibi yanıt verir ve giriş için doğru bilgiyi bana sorar ... Ben tekrar donuyor yapmak. :?

Benim VPN hala diğer IP Adresleri çalışır / PC. Sadece bu bilgisayara yaptığınız değişiklik ben Limited Yönetici için bir kullanıcı hesabı yükseltmek zorunda kalmıştım - bunun bir şey yaptın ki? Ben her iki hesap boşuna giriş denedim.

Saygılar
Nasıl Fortinet yazılım biz muhtemelen mc_blue yardım couldn't intranetiniz yapılandırılmışsa bilmeden.

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):