![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, PC sorunların bir çift Yeni üye burada! Bizim VPN Fortiguard yazılım ile Fortinet cihazı ile çalışır. PC üzerine Fortiguard Temel, giriş ve sonra Uzak Masaüstü veya DVR CCTV görüntüleri görüntüleyebilirsiniz. One of the PC'ler bana uzak masaüstü şimdi, temelde ben giriş ekranı ve istenir pm Ben kullanıcı adınızı girin ve sonra da uzak masaüstü penceresi boş gider ve kendini kapatır donuyor şifre izin vermez. Ben yanlış şifre yazarak denedim, uzaktan masaüstü, normal gibi yanıt verir ve giriş için doğru bilgiyi bana sorar ... Ben tekrar donuyor yapmak. :? Benim VPN hala diğer IP Adresleri çalışır / PC. Sadece bu bilgisayara yaptığınız değişiklik ben Limited Yönetici için bir kullanıcı hesabı yükseltmek zorunda kalmıştım - bunun bir şey yaptın ki? Ben her iki hesap boşuna giriş denedim. Saygılar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lütfen, diğer forumlarda sonrası yinelenen değil bir kere yeterlidir. Teşekkürler ve hoş geldiniz.
| |||
| |||
| Karşılama için teşekkür ederiz. Ben zaten bu iplik ilan ediyorum farkına didn't - Arama tarafından kontrol etmek için> Gelişmiş Arama> denedim Kullanıcı Adı ile Arama ve başlangıçta kadar gelmedi. Saygılar |
|
| |||
| |||
| That's cool. Sana yardım edeceğini ama kesinlikle VPN'ler hakkında bir şey biliyorum. |
|
| |||
| |||
| Ne çalıştırıyorsunuz? Hangi işletim sistemi? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: #
|
![]() |
|