![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Новий член тут з парою питань ПК! Наш VPN проходить через пристрої Fortinet FortiGuard з програмним забезпеченням. У принципі, я Логін на FortiGuard, а потім до віддаленого робочого столу на комп'ютері, або я можу DVR зору камер відеоспостереження. Один з комп'ютерів, не дасть мені віддалений робочий стіл, в основному я викликано Логін екран, і коли я Введіть ім'я користувача і пароль, то вона замерзає віддаленого робочого вікна гасне, і закривається сам. Я намагався ставити на неправильний пароль, Remote Desktop реагує як нормальні і питає мене, для введення потрібної інформації ... Коли я роблю це знову не замерзне. :? Моя VPN як і раніше, працює за іншими адресами IP / шт. Єдина зміна, яку я зробив на цьому комп'ютері Мені довелося свій профіль користувача з обмеженою Адміністратор - що б зробили щось? Я намагався увійти на обох рахунках безрезультатно. Привіт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, не дублюйте пост на інших форумах, як тільки буде достатньо. Дякую і ласкаво просимо.
| |||
| |||
| Дякуємо за теплий прийом. Я не думала, я вже Написав цій темі - я спробував перевірити, пошук> Розширений пошук> Пошук по імені користувача і він не піднімався на початковому етапі. Привіт |
|
| |||
| |||
| Це круто. Я хотів би допомогти вам, але я абсолютно нічого не знаємо про VPN. |
|
| |||
| |||
| Що ви використовуєте? Яка операційна система? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: #
|