![]() |
|
| |||
| |||
| Είχα την vundo του ιού τύπου worm!! είναι κακό και έκανε ένα πολύ heelluva να απαλλαγούμε. Τώρα φαίνεται να έχουν καταφέρει αυτό, αλλά έχει αλλάξει ορισμένες διοικητικές ρυθμίσεις. δηλαδή. Δεν μπορώ να λάβετε ρυθμίσεις οθόνης, μου λέει administrater έχει ενεργοποιημένη καταφέρατε;Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πώς μπορώ να επανεκκινήσετε αυτό. Επίσης έχει διακοπεί μου cd / dvd εργασίας, η διαχείριση συσκευών δείχνει; σήμα, κάνοντας κλικ Στις λέει οδηγοί που εργάζονται, αλλά τα παράθυρα δεν μπορούν να βρουν τη συσκευή; Τα Windows XP SP2,. θα ήταν ευγνώμων 4 οποιαδήποτε βοήθεια ... χάρη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεκινήστε εδώ, εγκαταστήστε το δωρεάν λογισμικό, μετά τα αρχεία, και κάποιος θα ρίξω μια ματιά για σας.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Φίλοι Pc Μολυσμένα - Vundo / Παραλλαγή-RONads - Vundo/Variant-0216 και-309k | redden137 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 28 Απρ 2009 15:18 |
| Δεν μπορώ να απαλλαγούμε από την Troojan.Vundo.H Virus Δεν έχει σημασία τι κάνω | Drhunter2k | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 26 Μαρ 2009 08:38 |
| Πιστεύω ότι έχω την Vundo ή κακόβουλου λογισμικού virtumond ιού και επίκλισης στροφή αυτή. | Μπαρόκ | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 15 | 5 Δεκ. 2008 13:52 |
| Ιός προσπαθούν να πωλήσουν τα πράγματα μου; | pete21 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 4 Οκτ 2008 18:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |