![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Volt a vundo féregvírusról! ez a gonosz, és vett egy heelluva sok megszabadulni. Most úgy tűnik, hogy sikerült, de ez megváltozott néhány admin beállításokat. ie. Nem tudok kijelző beállításait, azt mondja, én administrater van kapcsolva, akkor ki?Tudna valaki mondja meg, hogyan lehet újraindítani ezt. Azt is megállt én CD / DVD-n dolgozik, Eszközkezelőt mutatja? mark, On kattintva azt mondja, a járművezetők munkaidő de a Windows nem találja a készüléket? A Windows XP SP2. hálás lenne 4 segít ... köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Start ide telepítse a szabad szoftver, post a log fájlokat, és valaki fog keresni téged.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Barátok Pc Vírusos - Vundo / Variant-RONads - Vundo/Variant-0216 és 309k | redden137 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 28. április 2009 15:18 |
| Nem tudok megszabadulni a Troojan.Vundo.H Virus No Matter What I Do | Drhunter2k | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 26. március 2009 08:38 |
| Azt hiszem, a Vundo vagy virtumond malware vírus és vidám elterelési azt. | Barokk | Vírus, kémprogram és biztonság | 15 | 5. december 2008 13:52 |
| Virus próbálják eladni nekem dolgokat? | pete21 | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 4. október 2008 18:03 |
| Téma eszközök | |
| |