![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som Vundo červíčku vírus! je to zlé a vzal heelluva hodně zbaviť. Aj dnes sa zdá, že sa podarilo, ale to sa zmenilo niektoré admin nastavenia. tzn. I can't get nastavenia displeja, to hovorí môj administrater sa prepne ho vypnúť?Mohol by mi niekto povedať, ako môžem reštartovať to. Má tiež zastavil moje CD / DVD pracovať, správca zariadenia zobrazuje? známka, Na kliknutím hovorí vodiči, ktorí pracujú, ale systém Windows nemôže nájsť zariadení? Windows XP SP2. by byť vďačný 4 pomoct ... vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Začnite tu, nainštalujte softvér zadarmo, po log súbory, a niekto sa pozrieť na tebe.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Priatelia Pc Infikovaná - Vundo / Variant-RONads - Vundo/Variant-0216 a-309k | redden137 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 28. apríla 2009 15:18 |
| I Can't zbaviť sa Troojan.Vundo.H Virus bez ohľadu na to mám | Drhunter2k | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 26. marca 2009 08:38 |
| Verím, že mám Vundo malware alebo virtumond vírusu a prevýšenia posun je. | Barokový | Virus, spyware a bezpečnosť | 15 | 5. decembra 2008 13:52 |
| Vírus sa snaží predať mi to? | pete21 | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 4. októbra 2008 18:03 |
| Thread Tools | |
| |