![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сам имао вундо црв вирус! то је зло и узе хееллува пуно узимајући ослободити. И сада изгледа да је успео да, али админ је променио неке поставке. тј. Не могу добити подешавања приказа, она каже мом администратер је пребацио га искључите?Могао неко рећи мене како могу поново покренути овај. Такође је зауставио мој цд / двд ради, Девице Манагер приказује? марку, она каже да кликнете на дривер који раде, али Уиндоус не може пронаћи уређај? Његова Уиндоус КСП СП2,. био би захвалан 4 помоћ ... хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почни овде, инсталирајте бесплатан софтвер, пост лог датотеке, а неко ће Погледаћемо за вас.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пријатељи Пц заражених - Вундо / варијанта-РОНадс - Вундо/Вариант-0216 и-309к | редден137 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 28 април 2009 15:18 |
| Не могу да се ослободе од Троојан.Вундо.Х Вирус Без обзира шта ми је чинити | Дрхунтер2к | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 26 март 2009 08:38 |
| Мислим имам Вундо вирус или злонамерни софтвер виртумонд и цант смјени је. | Барокне | Вирус, Спыуаре и безбедност | 15 | 5 децембар 2008 13:52 |
| Вирус покушава продати ми ствари? | пете21 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 4 октобар 2008 18:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |