![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав вірус Vundo черв'як!! це зло, і прийняла heelluva багато позбутися. Я тепер, здається, вдалося, але він змінив деякі настройки адміністратора. IE. Я не можу отримати настройки монітора, що в мене administrater перейшло від нього?Хто-небудь може розповісти, як я можу це перезавантаження. Вона також окреслила мого CD / DVD працює, диспетчер пристроїв показує? Марк, Про клацнувши по ньому говорить драйверами працювати, але Windows не може знайти пристрій? Її ОС Windows XP SP2. був би вдячний 4 будь-яку допомогу ... Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Початок тут, встановити безкоштовне програмне забезпечення, посада лог-файлів, а хтось буде поглянути на тебе.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Друзів Pc інфікованих - Vundo / Варіант-RONads - Vundo/Variant-0216 і-309K | redden137 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 28 квітня 2009 15:18 |
| Я не можу позбавитися від вірусу Troojan.Vundo.H No Matter What I Do | Drhunter2k | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 26 березня 2009 08:38 |
| Я вважаю, що я Vundo або virtumond шкідливих вірусів і косяк зрушити її. | Бароко | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 15 | 5 грудня 2008 13:52 |
| Вірус намагається продати мені такі речі? | pete21 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 4 жовтня 2008 18:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |