![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám notebook, který má něco vážně špatně ... PI byla doručena na cíl druhý den řekl: Podívej se na tohle pic .... a to se ukázalo být něco špatného .... Počítač je velmi pomalý o zahájení a jakmile začne avast uvidíte, říká malware byl nalezen ... Info ze avast je Název souboru: C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Malware jméno: Win32: Alureon-BH [RTK] Malware typ: Rootkit V dolní části obrazovky nad systémové liště avast říká C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll obsahuje vzorek Win32: Alureon-BH [RTK] pomoc je oceňována ......??? zlo? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Začneme s ComboFix.exe. Prosím, navštivte tuto webovou stránku pro odkazy, a pokyny pro spuštění nástroje: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Zajistit jste zakázali všechny proti virům a proti malware programy tak, aby nezasahovaly do chodu ComboFix. Uveďte prosím C: \ ComboFix.txt V další odpovědi na další přezkoumání. Poté, co udělal .... Stáhnout GMER Rootkit Scanner od tady nebo tady.
Pozor ** ** Rootkit skeny často falešných poplachů. Neprovedete žádnou akci na jakékoli "<--- ROOKIT "položky Poštou zpět s výsledky formou jak špalky
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď .... i se nebudou moci dostat k tomuto až zítra, ale i výsledky budou zveřejněny, jakmile je vyplněn |
|
| |||
| |||
| Díky za aktualizaci
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| SJB ... promiň za zpoždění .... budu na večer k zahájení opravy na tomto ... i třeba kolem 7pm EST získat Pracujeme na tom .... i zveřejníme přihlásí jednou běžel .. .. díky kámo |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se běží combofix a když jsem ji běžet i přijímat tuto zprávu: ![]() Any ideas? I didn't spustit GMER protože jste uvedl, bych spustit combofix 1. ..... dejte mi prosím vědět, děkuji .... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Chtěl bych potvrdit to, co cítím se být špatná zpráva pro tebe. Pokud jsem správně, pak bude znamenat formát tohoto stroje Najdete na: VirusTotal Ve střední části stránky najdete "Lidé"Tlačítko. ![]() Klikněte na tlačítko "Procházet" a vyhledejte tento soubor ve RED: C: \ WINDOWS \ system32 \winlogon.exe Klikněte na "Otevřít". Poté klikněte na tlačítko "Poslat soubor"Tlačítkem dole na stránce VirusTotal. To bude skenování souborů. Buďte trpěliví. Pokud dostanete hlášení, Soubor již byl analyzován: klikněte Reanalyse soubor nyní ![]() Zkopírujte a vložte výsledky testů ve vaší příští odpověď. Udělat totéž s: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \lsass.exe C: \ WINDOWS \explorer.exe
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Ano, je to, co jsem myslel, je-li pravda .... budu dělat, jak jste řekl, a post výsledky ..... děkuji |
|
| |||
| |||
| SJB dobře vidět i na ... Jsem začínající prohledává právě teď a bude post jednou udělat |
|
| |||
| |||
| Když přejdu na virustotal i získat načtení stránky chybu .... happening pro kohokoliv jiného? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém: Win32 Rootkit, další trojské koně / malware a Internet Keeps Přesměrování. | Koncepce | Virus, spyware a bezpečnost | 15 | 24.října 2009 09:53 |
| Musím Legendary Heur2 Trogen Win32 a Win32 Alureon Virus? Jak opravit? | maddawg512 | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 13.října 2009 07:29 |
| Trogen Win32 a Win32 Alureon převzal My Pc !!!!! Nápověda | acute18 | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 2.října 2009 14:35 |
| Win32 Trojan. Problémy s Rootkit. Po ukončení je ještě objeví znovu. | dekadanceyeh | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 24.srpna 2009 07:19 |
| Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit gingersonny | gingersonny | Virus, spyware a bezpečnost | 36 | 27. červen 2009 17:50 |
| Thread Nástroje | |
| |