![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam laptop koji ima nešto ozbiljno krivo ... IM je primio na cilj prije neki dan rekao: Pogledajte ove slike .... a ispostavilo se da se nešto loše .... Računalo je vrlo sporo na start up i čim ona počne avast pops gore kazivanje štetnih sadržaja je pronađena ... Info iz avast je File Name: C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Zaštita od zlonamjernih programa ime: Win32: Alureon-BH [RTK] Zaštita od zlonamjernih programa tip: Rootkit Na dnu ekrana iznad programskoj traci kaže avast C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll sadrži uzorak Win32: Alureon-BH [RTK] Bilo kakva pomoć je dobrodošla ......??? zlo? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi there Mi ćemo početi sa ComboFix.exe. Molimo, posjetite ovu web stranicu za download linkovi i upute za pokretanje alata: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Bili sigurni da imate onemogućene sve protu-virus i anti štetnih sadržaja programa, tako da ne ometati vođenje ComboFix. Molimo uključite C: \ ComboFix.txt u sljedećoj odgovor na daljnje razmatranje. Nakon što završite .... Preuzimanje GMER Rootkit Scanner iz ovdje ili ovdje.
** Oprez ** Rootkit scanova često false positives proizvoditi. NEMOJTE poduzimati nikakve akcije na bilo "<--- ROOKIT "entries Post natrag s rezultatima oba obrasca logove
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor .... neću moći doći do ovoga do sutra, a ja ću post nakon završene rezultate |
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan ažurirati
__________________ Ponosni član ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| SJB ... ispričavam za kašnjenje .... ja ću biti na večeras započeti popravak na ovaj ... ja bi trebao biti na oko 7 EST da se radi na to .... ja ću jednom post logove ran .. .. hvala drug |
|
| |||
| |||
| ja pokušao trčanje combofix i kad sam ga ja primiti ovu poruku: ![]() Bilo koji ideja? Nisam GMER vožnji jer je izjavio da bi trebalo pokrenuti combofix 1. ..... molim vas javite mi .... hvala |
|
| |||
| |||
| Hi there Htio bih potvrditi ono što mi smatramo da će biti loša vijest za vas. Ako sam točna onda će značiti format ovog stroja Molimo idi na: VirusTotal U sredini stranice ćete naći "Browse"Button. ![]() Kliknite na "Browse" gumba i pregledajte datoteke u ovom RED: C: \ WINDOWS \ system32 \Winlogon.exe Kliknite na "Otvoriti". Zatim kliknite na "Send File"Dugme na dnu na VirusTotal stranice. To će skenirati datoteke. Budite strpljivi. Ako dobijete poruku rekavši File već analizirane: klikni Reanalyse file sada ![]() Copy, a zatim Paste skeniranje rezultate u sljedećoj odgovor. Učiniti isto s: C: \ Windows \ System32 \lsass.exe C: \ Windows \explorer.exe
__________________ Ponosni član ASAP & Unite |
|
| |||
| |||
| Da je to ono što sam mislio ako je istinita .... Učinit ću kako si rekao i post rezultati ..... hvala vam |
|
| |||
| |||
| u redu SJB Vidim ste na ... ja sam počevši s skenira odmah i učinio jednom post |
|
| |||
| |||
| kad idem ja dobiti virustotal stranicu load error .... događa za bilo tko drukčije? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem: Win32 Korijen, ostali Izdržljiv čovjek / malware i Internet Uspomena Preusmjeravam. | koncept | Virus, Spyware i sigurnost | 15 | 24 listopad 2009 09:53 |
| Moram Legendarne Heur2 Trogen Win32 i Win32 Alureon Virus? Kako to Škripac? | maddawg512 | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 13 listopad 2009 07:29 |
| Trogen Win32 i Win32 Alureon preuzela Moj PC !!!!! Pomoć | acute18 | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 2 listopad 2009 14:35 |
| Trojan Win32. Problemi s Rootkit. Nakon prestanka još uvijek ponovno pojavio. | dekadanceyeh | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 24 kolovoz 2009 07:19 |
| Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit gingersonny | gingersonny | Virus, Spyware i sigurnost | 36 | 27. lipnja 2009 17:50 |
| Thread Tools | |
| |