![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy laptop, hogy van valami komoly baj ... csevegõcsoportba kapott a célja a minap mondta ezt nézd pic .... és kiderült, hogy valami rossz .... számítógép nagyon lassan az induló és a lehető leghamarabb megkezdi avast durran ki mondván malware találtak ... Információk a avast van A fájl neve: C: \ \ Windows \ System32 \ SKYNETievebpws.dll Malware neve: Win32: Alureon BH-[RTK] Malware típus: Rootkit Alján a képernyő felett tálcán avast mondja a C: \ \ Windows \ System32 \ SKYNETievebpws.dll tartalmaz mintát Win32: Alureon BH-[RTK] any help is appreciated ......??? gonosz??? thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Majd kezdődik ComboFix.exe. Kérjük, látogasson el a weboldalra a letöltési linket, és utasításokat futtató eszköz: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Róla, hogy van tiltva az összes anti-vírus és anti malware programok, így nem zavarja a működését, ComboFix. Kérjük, adja meg a C: \ ComboFix.txt A válasz a következő további felülvizsgálatra. Amint kész .... Letöltés GMER Rootkit Szkenner óta itt vagy itt.
** Figyelem ** Rootkit letapogatja gyakran hamis pozitív. Ne tegyenek olyan intézkedést bármely "<--- ROOKIT "bejegyzések Post vissza az eredmények formájában egyaránt logs
|
| |||
| |||
| Köszi a választ .... Én nem tudják, hogy erre csak holnap, de amint befejezte utáni eredmények |
|
| |||
| |||
| Köszi a frissítést
__________________ Proud member of ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| SJB ... bocs a késedelemért .... én kerül sor ma este, hogy a javítás erre ... én meg kell, mintegy 7 EST a dolgozó rajta .... i postán naplófájlokhoz egyszer futott .. .. köszönet pajtás |
|
| |||
| |||
| Próbáltam combofix fut, és amikor fut, hogy én ezt az üzenetet kapja: ![]() Any ideas? Nem fut GMER, mert azt kellene futtatni combofix 1. ..... please let me know .... köszi |
|
| |||
| |||
| Hello Szeretném megerősíteni, amit úgy érzem, majd a rossz hír az Ön számára. Ha én vagyok helyes, akkor olyan formátumban ezen a gépen Kérjük, látogasson el a: VirusTotal A középső az oldalon található egy "Tallózás"Gombra. ![]() Kattintson a "Tallózás" gombra, és keresse meg ezt a fájlt RED: C: \ WINDOWS \ System32 \winlogon.exe Kattintson a "Nyitott". Ezután kattintson a "Fájl küldése"Gomb alján a VirusTotal oldalon. Ez scan a fájlt. Kérjük, legyen türelemmel. Ha egy üzenet mondás A fájl már elemezték: click Reanalyse file most ![]() Másolás és beillesztés a vizsgálat eredménye a következő választ. Nem azonos az: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \Lsass.exe C: \ WINDOWS \explorer.exe
__________________ Proud member of ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Igen ez az, amit úgy gondoltam, ha igaz .... fogom csinálni, amit mondott és utáni eredmények ..... köszönöm |
|
| |||
| |||
| alright SJB Látom van ... én vagyok, kezdve a letapogatja most majd elküldeni egyszer történik |
|
| |||
| |||
| mikor menjen VirusTotal kaphatok egy oldalon terhelés hiba történik .... bárki más??? |