mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit - virusas ar kenkėjiškų programų pašalinimas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 10, 2009, 18:15
Narys

Default Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit - virusas ar kenkėjiškų programų pašalinimas

Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad yra kažkas labai klaidingai ... MP buvo gautas tikslas kita diena sako look at this pic .... ir tai pasirodė kažkas blogai ....

kompiuteris labai lėtai pradėti ir kuo greičiau jis pradeda Avast pasirodo sakydamas kenkėjiška programa buvo nustatyta ...

Informacija iš avast yra

Bylos pavadinimas: C: \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll
Malware name: Win32: Alureon-BH [RTK]
Kenkėjiškų programų tipas: Rootkit

Pasibaigus pirmiau sistemos dėkle Avast ekrano apačioje sako C: \ \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll yra iš Win32 pavyzdys: Alureon-BH [RTK]

Any help is appreciated ......??? blogis? Thanks in advance
Old Birželis 10, 2009, 23:22
Kenkėjiškų programų grupės

Default Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit - virusas ar kenkėjiškų programų pašalinimas

Sveiki

Pradėsime su ComboFix.exe. Apsilankykite šiame Atsisiųsti Nuorodos tinklalapį, ir instrukcijas eksploatuoti priemonė:

http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix

Užtikrinti turite neįgaliesiems visi antivirusinę ir kovos kenkėjiškų programų, todėl jie neturi trukdyti ComboFix veikia.

Prašome įtraukti C: \ ComboFix.txt Jūsų kitą Atsakyti papildoma peržiūra.

Kai daroma ....

Atsisiųsti GMER Rootkit Skeneriai nuo čia arba čia.
  • Ištrauka iš suspausto failo turinį į darbalaukį.
  • Dukart spustelėkite GMER.exe. Jeigu prašoma leisti gmer.sys vairuotojas apkrovos, prašome sutikimą.
  • Jei ji suteikia jums apie rootkit veiklos įspėjimo ir paklaus, ar norite paleisti scan ... spauskite NE.

Paspauskite nuotrauką norėdami ją padidinti
  • Lange dešinėje, pamatysite keletą dėžių, kurie buvo patikrinti. Atžymėti po ...
    • Antraštės
    • IAT / EAT
    • Diskų / disko išskyrus Systemdrive (tipiškai C: \)
    • Rodyti visus (Don't miss this one)
  • Tada paspauskite mygtuką Scan & laukti, kol ji iki galo.
  • Kai daroma paspauskite [Išsaugoti ..] mygtuką, ir į failo pavadinimą plotas, tipo "Gmer.txt" ar jis bus i ¹ saugoti kaip. failą
  • Išsaugokite ją, kur galima lengvai rasti, pavyzdžiui darbalaukyje ir nukopijuokite ir įklijuokite šį kodą į savo Kitas atsakymas

Atsargiai ** **
Rootkit skenuoja neretai klaidingai teigiami. Nesiimtų jokių veiksmų dėl bet "<--- ROOKIT "įrašai

Rašyti grįžti su rezultatais formą ir žurnalai

Mano sistema: Steves Rig

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M3N78 PRO
RAM atmintis:
Corsair 4GB Dual Channel
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 640GB HD
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Aušinimas:
Ištekliai HSF
Tinklas / Internetas:
20MB Virgin Media Plačiajuostis
Monitorius (-ai):
Hanns-G 19 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista Premium 64X
Old Birželis 11, 2009, 08:37
Narys

Ačiū už atsakymą .... aš negalės patekti į šią iki rytojaus, o aš post kartą baigti
Old Birželis 11, 2009, 08:43

Ačiū už atnaujinimą
Old Birželis 17, 2009, 12:05
Narys

SJB ... Atsiprašau už vėlavimą .... I bus šį vakarą pradėti remontuoti apie tai ... Norėčiau būti maždaug 7 EST gauti darbo dėl to .... Aš po Įrašai kartą vyko .. .. Thanks buddy
Old Birželis 17, 2009, 17:57
Narys

Bandžiau veikia combofix ir kada aš jį gaunu tokį pranešimą:

Any ideas? Man nepavyko paleisti GMER nes nurodė turėčiau skaičiuoti combofix 1. ..... Please let me know .... ačiū
Old Birželis 17, 2009, 23:48

Sveiki

Norėčiau patvirtinti, ką aš jaučiu bus bloga žinia jums. Jei aš teisingai tada tai reikš šios mašinos formatas

Apsilankykite: Virustotal

Iš šio puslapio galite rasti vidurį "ŽmonėsMygtuką.

Spauskite "Browse" mygtuką ir pereikite į šį failą RED:

C: \ WINDOWS \ system32 \winlogon.exe

Paspauskite "Atidaryti.
Tada spustelėkite "Siųsti failą"Mygtuką ir Virustotal puslapio apačioje.
Tai bus nuskaityti failo. Būkite kantrūs.
Jei gausite pranešimą: Failas jau buvo atlikta: Spauskite Reanalyse failą dabar

Nukopijuokite ir įklijuokite į paieškos rezultatus kitą atsakymą.

Daryti tą patį su:

C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \Lsass.exe
C: \ WINDOWS \explorer.exe
Old Birželis 18, 2009, 05:17
Narys

Taip, tai, ką aš pagalvojau, jeigu tiesa .... darysiu kaip sakei, ir post ..... ačiū
Old Birželis 18, 2009, 17:08
Narys

Alright SJB matau, kad Jūs esate ... i am pradedant nuskaito dabar ir bus po vieną kartą padaryti
Old Birželis 18, 2009, 17:10
Narys

kai aš einu į Virustotal gaunu puslapio užkrovimo klaida .... vyksta kas nors kitas?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problemos: Win32-Rootkit, kiti Trojos arklys / kenkėjiškų programų ir interneto keeps Siunčiami. sąvoka Virus, Spyware & Security 15 24 spalis 2009 09:53
Turiu legendinis Win32 Heur2 Trogen ir Win32 Alureon virusas? Kaip pataisyti? maddawg512 Virus, Spyware & Security 8 13 spalis 2009 07:29
Win32 Trogen ir Win32 Alureon perėmė kompiuterio !!!!! Padėti acute18 Virus, Spyware & Security 8 2 spalis, 2009 14:35
Win32-Trojos arklys. Problemos su Rootkit. Pasibaigus Jis vis dar kartojasi. dekadanceyeh Virus, Spyware & Security 1 Rugpjūtis 24, 2009 07:19
Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit gingersonny gingersonny Virus, Spyware & Security 36 Birželis 27, 2009 17:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.