![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad yra kažkas labai klaidingai ... MP buvo gautas tikslas kita diena sako look at this pic .... ir tai pasirodė kažkas blogai .... kompiuteris labai lėtai pradėti ir kuo greičiau jis pradeda Avast pasirodo sakydamas kenkėjiška programa buvo nustatyta ... Informacija iš avast yra Bylos pavadinimas: C: \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Malware name: Win32: Alureon-BH [RTK] Kenkėjiškų programų tipas: Rootkit Pasibaigus pirmiau sistemos dėkle Avast ekrano apačioje sako C: \ \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll yra iš Win32 pavyzdys: Alureon-BH [RTK] Any help is appreciated ......??? blogis? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki Pradėsime su ComboFix.exe. Apsilankykite šiame Atsisiųsti Nuorodos tinklalapį, ir instrukcijas eksploatuoti priemonė: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Užtikrinti turite neįgaliesiems visi antivirusinę ir kovos kenkėjiškų programų, todėl jie neturi trukdyti ComboFix veikia. Prašome įtraukti C: \ ComboFix.txt Jūsų kitą Atsakyti papildoma peržiūra. Kai daroma .... Atsisiųsti GMER Rootkit Skeneriai nuo čia arba čia.
Atsargiai ** ** Rootkit skenuoja neretai klaidingai teigiami. Nesiimtų jokių veiksmų dėl bet "<--- ROOKIT "įrašai Rašyti grįžti su rezultatais formą ir žurnalai
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą .... aš negalės patekti į šią iki rytojaus, o aš post kartą baigti |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atnaujinimą
__________________ Didžiuotis narys ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| SJB ... Atsiprašau už vėlavimą .... I bus šį vakarą pradėti remontuoti apie tai ... Norėčiau būti maždaug 7 EST gauti darbo dėl to .... Aš po Įrašai kartą vyko .. .. Thanks buddy |
|
| |||
| |||
| Bandžiau veikia combofix ir kada aš jį gaunu tokį pranešimą: ![]() Any ideas? Man nepavyko paleisti GMER nes nurodė turėčiau skaičiuoti combofix 1. ..... Please let me know .... ačiū |
|
| |||
| |||
| Sveiki Norėčiau patvirtinti, ką aš jaučiu bus bloga žinia jums. Jei aš teisingai tada tai reikš šios mašinos formatas Apsilankykite: Virustotal Iš šio puslapio galite rasti vidurį "ŽmonėsMygtuką. ![]() Spauskite "Browse" mygtuką ir pereikite į šį failą RED: C: \ WINDOWS \ system32 \winlogon.exe Paspauskite "Atidaryti. Tada spustelėkite "Siųsti failą"Mygtuką ir Virustotal puslapio apačioje. Tai bus nuskaityti failo. Būkite kantrūs. Jei gausite pranešimą: Failas jau buvo atlikta: Spauskite Reanalyse failą dabar ![]() Nukopijuokite ir įklijuokite į paieškos rezultatus kitą atsakymą. Daryti tą patį su: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \Lsass.exe C: \ WINDOWS \explorer.exe
__________________ Didžiuotis narys ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Taip, tai, ką aš pagalvojau, jeigu tiesa .... darysiu kaip sakei, ir post ..... ačiū |
|
| |||
| |||
| Alright SJB matau, kad Jūs esate ... i am pradedant nuskaito dabar ir bus po vieną kartą padaryti |
|
| |||
| |||
| kai aš einu į Virustotal gaunu puslapio užkrovimo klaida .... vyksta kas nors kitas? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos: Win32-Rootkit, kiti Trojos arklys / kenkėjiškų programų ir interneto keeps Siunčiami. | sąvoka | Virus, Spyware & Security | 15 | 24 spalis 2009 09:53 |
| Turiu legendinis Win32 Heur2 Trogen ir Win32 Alureon virusas? Kaip pataisyti? | maddawg512 | Virus, Spyware & Security | 8 | 13 spalis 2009 07:29 |
| Win32 Trogen ir Win32 Alureon perėmė kompiuterio !!!!! Padėti | acute18 | Virus, Spyware & Security | 8 | 2 spalis, 2009 14:35 |
| Win32-Trojos arklys. Problemos su Rootkit. Pasibaigus Jis vis dar kartojasi. | dekadanceyeh | Virus, Spyware & Security | 1 | Rugpjūtis 24, 2009 07:19 |
| Win32: Alureon-BH [RTK] Rootkit gingersonny | gingersonny | Virus, Spyware & Security | 36 | Birželis 27, 2009 17:50 |
| Temos įrankiai | |
| |