![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Man ir klēpjdators, kas ir kaut kas nopietni nepareizi ... IM tika saņemts mērķis otro dienu saka Ieskatieties šajā pic .... un tas izrādījās nekas slikts ....
dators ir ļoti lēns, darbības uzsākšanas un, tiklīdz tā sāk Avast pops up sakot malware tika atrasta ... Info no Avast ir Datnes vārds: C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Malware nosaukums: Win32: Alureon-BH [RTK] Malware type: Rootkit Pēc apakšā ekrāna virs sistēmas teknē Avast saka: C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll satur paraugu Win32: Alureon-BH [RTK] Any help is appreciated ......??? ļaunumu? Thanks in advance |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi there
Mēs sāksim ar ComboFix.exe. Lūdzu, apmeklējiet šo interneta lapu download saites un norādījumi par darba rīku: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Nodrošināt jums ir invalīds visi pret vīrusu un pret ļaunprātīgu programmatūru programmām, lai tās netraucē darbību ComboFix. Lūdzu, iekļaujiet C: \ ComboFix.txt jūsu nākamajā atbildē uz papildu pārskatīšana. Kad izdarīts .... Lejupielādēt GMER Rootkit Scanner no šeit vai šeit.
** Uzmanību ** Rootkit skenē bieži ir kļūdaini pozitīvi. Neveic nekādas darbības jebkurā "<--- ROOKIT "ieraksti Post atpakaļ ar rezultātu veidlapu gan logs
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par atbildi .... es nevarētu nokļūt līdz šai rītdienu, bet es pēc rezultātiem pēc izpildes
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par update
|
|||
|
|||
|
SJB ... sorry par kavēšanos .... i būs šovakar, lai sāktu remontu par šo ... Es būtu par aptuveni 7 EST, lai saņemtu to strādāt .... Es post logs, kad beidzās .. .. paldies draugs
|
|
|
|||
|
|||
|
Es mēģināju rādīt combofix un kad man palaist to es varu saņemt šo ziņojumu:
![]() Any ideas? I didn't palaist GMER jo Jūs paziņoja man būtu jādarbojas combofix 1. ..... Please let me know .... thanks |
|
|
|||
|
|||
|
Hi there
Es gribētu, lai apstiprinātu to, kas man šķiet, būs slikti news for you. Ja es esmu pareizi, tad tas nozīmē formātu šī datora Lūdzu, apmeklējiet: VirusTotal In vidū lapā jūs atradīsiet "Pārlūkot"Button. ![]() Noklikšķiniet uz "Browse" pogu un atrodiet šo failu RED: C: \ WINDOWS \ system32 \winlogon.exe Noklikšķiniet uz "Atvērt". Pēc tam noklikšķiniet uz "Nosūtīt failu"Pogas apakšā VirusTotal lapā. Šajā skenēs failu. Lūdzu, esiet pacietīgi. Ja saņemat ziņojumu, kurā teikts Fails jau ir analizēts: noklikšķiniet uz Reanalyse fails tagad ![]() Nokopējiet un ielīmējiet rezultātus scan jūsu nākamo atbildi. Vai pats ar: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \lsass.exe C: \ Windows \explorer.exe
|
|||
|
|||
|
Jā tas ir tas, ko es domāju, ja tiesa .... Es darīšu, kā jūs teicāt un pēc rezultātiem ..... paldies
|
|
|
|||
|
|||
|
alright SJB Es redzu, ka jūs atrodaties ... i am sākot ar skenē tiesības tagad un būs pēc, kad veikts
|
|
|
|||
|
|||
|
kad es iet uz virustotal man lapas ielādes kļūda .... kas notiek, lai kāds cits?
|