![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám notebook, ktorý má niečo vážne zle ... PI bola doručená na cieľ druhý deň povedal: Pozri sa na tohle pic .... a to sa ukázalo byť niečo zlého .... Počítač je veľmi pomalý o začatí a akonáhle začne avast uvidíte, hovorí malware bol nájdený ... Info ze avast je Názov súboru: C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Malware meno: Win32: Alureon-BH [RTK] Malware typ: Rootkit V dolnej časti obrazovky nad systémovej lište avast hovorí C: \ \ windows \ system32 \ SKYNETievebpws.dll obsahuje vzorku Win32: Alureon-BH [RTK] pomoc je oceňovaná ......??? zlo? Thanks in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Začneme s ComboFix.exe. Prosím, navštívte túto webovú stránku pre odkazy, a pokyny na spustenie nástroja: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Zabezpečiť ste zakázali všetky proti vírusom a proti malware programy tak, aby nezasahovali do chodu ComboFix. Uveďte prosím C: \ ComboFix.txt V ďalšej odpovedi na ďalšie preskúmanie. Potom, čo urobil .... Stiahnuť GMER Rootkit Scanner od tady alebo tady.
Pozor ** ** Rootkit sken často falošných poplachov. Nevykonáte žiadnu akciu na akékoľvek "<--- ROOKIT "položky Poštou späť s výsledkami formou ako kláty
|
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď .... aj sa nebudú môcť dostať k tomuto až zajtra, ale i výsledky budú zverejnené, akonáhle je vyplnený |
|
| |||
| |||
| Vďaka za aktualizáciu
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| SJB ... promiň za meškanie .... budu na večer na začatie opravy na tomto ... aj potrebné okolo 7pm EST získať Pracujeme na tom .... i zverejníme prihlási raz běžel .. .. vďaka kámo |
|
| |||
| |||
| Snažil som sa beží ComboFix a keď som ju plynúť aj prijímať túto správu: ![]() Any ideas? I didn't spustiť GMER pretože ste uviedol, bych spustiť ComboFix 1. ..... dajte mi prosím vedieť, děkuji .... |
|
| |||
| |||
| Ahoj Chcel by som potvrdiť to, čo cítim sa byť zlá správa pre teba. Ak som správne, potom bude znamenať formát tohto stroja Nájdete na: VirusTotal V strednej časti stránky nájdete "Ľudia"Tlačidlo. ![]() Kliknite na tlačidlo "Prehľadávať" a vyhľadajte tento súbor vo RED: C: \ WINDOWS \ system32 \Winlogon.exe Kliknite na "Otvoriť". Potom kliknite na tlačidlo "Poslať súbor"Tlačítkom dole na stránke VirusTotal. To bude skenovanie súborov. Buďte trpezliví. Ak dostanete hlásenie, Súbor už bol analyzovaný: kliknite Reanalyse súbor teraz ![]() Skopírujte a vložte výsledky testov vo vašej ďalšej odpoveď. Urobiť to isté s: C: \ WINDOWS \ SYSTEM32 \lsass.exe C: \ WINDOWS \explorer.exe
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
|
| |||
| |||
| Áno, je to, čo som myslel, ak je pravda .... budem robiť, ako ste povedal, a post výsledky ..... děkuji |
|
| |||
| |||
| SJB dobre vidieť aj na ... Som začínajúci prehľadáva práve teraz a bude post raz urobiť |
|
| |||
| |||
| Keď přejdu na VirusTotal aj získať načítanie stránky chybu .... happening pre kohokoľvek iného? |