мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Уин32: Алуреон-БХ [РТК] Рооткит - Вирус Уклањање или заштита од злонамерних програма

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. јуни 2009, 18:15
Мембер Гроуп

Default Уин32: Алуреон-БХ [РТК] Рооткит - Вирус Уклањање или заштита од злонамерних програма

Имам лаптоп који има нешто озбиљно криво ... ИМ је примио на циљ пре неки дан рекао: Погледајте ове слике .... а испоставило се да се нешто лоше ....

Рачунар је врло споро на старт уп и чим она почне аваст попс сеттле казивање штетних садржаја је пронађена ...

Инфо из аваст је

Филе Наме: Ц: \ \ уиндоус \ сыстем32 \ СКЫНЕТиевебпус.длл
Заштита од злонамерних програма име: Уин32: Алуреон-БХ [РТК]
Заштита од злонамерних програма тип: Рооткит

На дну екрана изнад програмској траци каже аваст Ц: \ \ уиндоус \ сыстем32 \ СКЫНЕТиевебпус.длл садржи узорак Уин32: Алуреон-БХ [РТК]

Било каква помоћ је добродошла ......??? зло? Тханкс ин адванце
Old 10. јуни 2009, 23:22
Штетни садржај групе

Default Уин32: Алуреон-БХ [РТК] Рооткит - Вирус Уклањање или заштита од злонамерних програма

Хи тхере

Ми ћемо почети са ЦомбоФикс.ексе. Молимо, посетите ову уеб страницу за доунлоад линкови и упутства за покретање алатке:

хттп://ууу.блеепингцомпутер.цом/цомб...о-усе-цомбофикс

Били сигурни да имате онемогућене све проту-вирус и анти штетних садржаја програма, тако да не ометати вођење ЦомбоФикс.

Молимо укључите Ц: \ ЦомбоФикс.ткст у следећој одговор на даље разматрање.

Након што завршите ....

Скидати ГМЕР Рооткит сцаннер из овде или овде.
  • Екстракт садржај компримираног датотеку на радну површину.
  • Двапут кликните ГМЕР.ексе. Ако је питао како би се омогућило да би се отпремио управљачки програм гмер.сыс, молимо пристанка.
  • Ако то вам даје упозорење о рооткит активност те пита, ако желите да покренете скенирање ... кликните на НЕ.

Кликните на слику да је увећате
  • У десном прозору ћете видети неколико кутија које су провјерени. Опозовите следеће ...
    • Сецтионс
    • ИАТ / еат
    • Дискови / партиције осим Сыстемдриве (обично Ц: \)
    • Прикажи све (не пропустите овај један)
  • Потом кликните на дугме Сцан и чекати да се заврши.
  • Када завршите кликните на [Сачувај ..] дугме, а на подручју Име датотеке, откуцајте у "Гмер.ткст" или ће га сачувати као. лог датотеку
  • Сачувај где га можете лако наћи, као што су своју радну површину и копирате и налепите у свој следећи одговор

** Опрез **
Рооткит Сцан често фалсе поситивес производити. НЕМОЈТЕ предузимати никакве акције на било "<--- РООКИТ "ентриес

Пост назад са резултатима оба обрасца логове

Мы Сыстем: Стевес катарка

Процесор (и):
АМД Атхлон 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М3Н78 Про
РАМ меморија:
Гусар 4ГБ Дуал Цханнел
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400 ГС
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 640ГБ ХД
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Хлађење:
Стоцк ХСФ
Нетуорк / Интернет:
20Мб Виргин Медиа Броадбанд
Монитор (е):
Ханнс-Г 19 "Широки екран
Оперативни систем (е):
Виста Премиум 64кс
Old 11. јуни 2009, 08:37
Мембер Гроуп

Хвала за одговор .... нећу моћи доћи до овог до сутра, а ја ћу пост након завршене резултате
Old 11. јуни 2009, 08:43
Штетни садржај групе

Хвала за један дан модернизирати
Old 17. јуни 2009, 12:05
Мембер Гроуп

СЈБ ... извињавамо за кашњење .... ја ћу бити на вечерас започети поправку на овај ... ја би требао бити на око 7 ЕСТ да се ради на то .... ја ћу једном пост логове еарлы .. .. хвала друг
Old 17. јуни 2009, 17:57
Мембер Гроуп

ја суђен трчање цомбофикс и кад сам га ја примити ову поруку:

Било који идеја? Нисам ГМЕР вожњи јер је изјавио да би требало покренути цомбофикс 1. ..... молим вас јавите ми .... хвала
Old 17. јуни 2009, 23:48
Штетни садржај групе

Хи тхере

Хтео бих да потврди оно што ми сматрамо да ће бити лоша вест за вас. Ако сам тачна онда ће значити формат овог машине

Молимо иди на: ВирусТотал

У средини странице ћете наћи "Броусе"Буттон.

Кликните на "Броусе" дугмета и прегледајте датотеке у овом РЕД:

Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \Уинлогон.ексе

Кликните на "Отворити".
Затим кликните на "Сенд Филе"Дугме на дну на ВирусТотал странице.
То ће скенирати датотеке. Будите стрпљиви.
Ако добијете поруку рекавши Филе већ анализиране: кликни Реаналысе филе сада

Цопы, а затим Пасте скенирање резултате у следећој одговор.

Учинити исто са:

Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \лсасс.ексе
Ц: \ Уиндоус \Експлорер.ексе
Old 18. јуни 2009, 05:17
Мембер Гроуп

Да је то оно што сам мислио ако је истинита .... Учинити ћу како си рекао и пост резултати ..... хвала вам
Old 18. јуни 2009, 17:08
Мембер Гроуп

у реду СЈБ Видим сте на ... ја сам почевши са скенира одмах и учинио једном пост
Old 18. јуни 2009, 17:10
Мембер Гроуп

кад идем ја добити вирустотал страницу лоад еррор .... дешава за било ко други?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц