![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Имам лаптоп који има нешто озбиљно криво ... ИМ је примио на циљ пре неки дан рекао: Погледајте ове слике .... а испоставило се да се нешто лоше ....
Рачунар је врло споро на старт уп и чим она почне аваст попс сеттле казивање штетних садржаја је пронађена ... Инфо из аваст је Филе Наме: Ц: \ \ уиндоус \ сыстем32 \ СКЫНЕТиевебпус.длл Заштита од злонамерних програма име: Уин32: Алуреон-БХ [РТК] Заштита од злонамерних програма тип: Рооткит На дну екрана изнад програмској траци каже аваст Ц: \ \ уиндоус \ сыстем32 \ СКЫНЕТиевебпус.длл садржи узорак Уин32: Алуреон-БХ [РТК] Било каква помоћ је добродошла ......??? зло? Тханкс ин адванце |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хи тхере
Ми ћемо почети са ЦомбоФикс.ексе. Молимо, посетите ову уеб страницу за доунлоад линкови и упутства за покретање алатке: хттп://ууу.блеепингцомпутер.цом/цомб...о-усе-цомбофикс Били сигурни да имате онемогућене све проту-вирус и анти штетних садржаја програма, тако да не ометати вођење ЦомбоФикс. Молимо укључите Ц: \ ЦомбоФикс.ткст у следећој одговор на даље разматрање. Након што завршите .... Скидати ГМЕР Рооткит сцаннер из овде или овде.
** Опрез ** Рооткит Сцан често фалсе поситивес производити. НЕМОЈТЕ предузимати никакве акције на било "<--- РООКИТ "ентриес Пост назад са резултатима оба обрасца логове
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за одговор .... нећу моћи доћи до овог до сутра, а ја ћу пост након завршене резултате
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала за један дан модернизирати
|
|||
|
|||
|
СЈБ ... извињавамо за кашњење .... ја ћу бити на вечерас започети поправку на овај ... ја би требао бити на око 7 ЕСТ да се ради на то .... ја ћу једном пост логове еарлы .. .. хвала друг
|
|
|
|||
|
|||
|
ја суђен трчање цомбофикс и кад сам га ја примити ову поруку:
![]() Било који идеја? Нисам ГМЕР вожњи јер је изјавио да би требало покренути цомбофикс 1. ..... молим вас јавите ми .... хвала |
|
|
|||
|
|||
|
Хи тхере
Хтео бих да потврди оно што ми сматрамо да ће бити лоша вест за вас. Ако сам тачна онда ће значити формат овог машине Молимо иди на: ВирусТотал У средини странице ћете наћи "Броусе"Буттон. ![]() Кликните на "Броусе" дугмета и прегледајте датотеке у овом РЕД: Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \Уинлогон.ексе Кликните на "Отворити". Затим кликните на "Сенд Филе"Дугме на дну на ВирусТотал странице. То ће скенирати датотеке. Будите стрпљиви. Ако добијете поруку рекавши Филе већ анализиране: кликни Реаналысе филе сада ![]() Цопы, а затим Пасте скенирање резултате у следећој одговор. Учинити исто са: Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \лсасс.ексе Ц: \ Уиндоус \Експлорер.ексе
|
|||
|
|||
|
Да је то оно што сам мислио ако је истинита .... Учинити ћу како си рекао и пост резултати ..... хвала вам
|
|
|
|||
|
|||
|
у реду СЈБ Видим сте на ... ја сам почевши са скенира одмах и учинио једном пост
|
|
|
|||
|
|||
|
кад идем ја добити вирустотал страницу лоад еррор .... дешава за било ко други?
|