![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук, який щось дуже неправильне ... чату було отримано метою днями говорив Подивіться на цю ПІК .... і вона виявилася чимось погано .... комп'ютер дуже повільно на запуск, і як тільки він починає Avast спливаюче кажучи була виявлена шкідлива ... Інформація від Avast є Файл: C: \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll Шкідливих ім'я: Win32: Alureon-BH [РТК] Тип шкідливих програм: Rootkit У нижній частині екрана над Avast системному треї каже, C: \ WINDOWS \ system32 \ SKYNETievebpws.dll містить зразок Win32: Alureon-BH [РТК] Будь-яка допомога оцінив ......??? зло?? Спасибо заранее |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт там Ми почнемо з ComboFix.exe. Будь ласка, відвідайте цю сторінку Посилання для завантаження та інструкції для роботи з інструментом: http://www.bleepingcomputer.com/comb...o-use-combofix Переконайтеся, що Ви відключили всі анти вірус і анти шкідливих програм, щоб вони не заважали управління ComboFix. Будь ласка, увімкніть C: \ ComboFix.txt У таку відповідь для подальшого розгляду. Після цього .... Завантаження GMER Rootkit Сканер від тут або тут.
** Увага ** Rootkit сканує часто дають помилкові спрацьовування. Не вживати жодних заходів щодо будь-якого "<--- ROOKIT "Записи Поштові назад з результатами форму як журнали
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ .... я не зможе потрапити в це до завтра, але я буду після результатів після завершення |
|
| |||
| |||
| Спасибі за оновлення
__________________ Повноправним членом ASAP & ОБ'ЄДНАНИХ |
|
| |||
| |||
| SJB ... Вибачте за затримку .... я буду на сьогодні, щоб розпочати ремонт на цьому ... Я повинен бути близько 7 вечора EST щоб працювати над ним .... я буду після журналах раз побіг .. .. Завдяки Buddy |
|
| |||
| |||
| Я спробував Біг ComboFix і коли я запускаю її я отримав таке повідомлення: ![]() Будь-які ідеї? я не побіг GMER, тому що ви заявили, я повинен працювати ComboFix 1 ..... будь ласка, дайте мені знати .... Спасибо |
|
| |||
| |||
| Привіт там Я хотів би підтвердити, що я відчуваю буде погана новина для вас. Якщо я правильно, то це буде означати, формат цієї машини Будь ласка, перейдіть по посиланню: VirusTotal У середній частині сторінки ви знайдете "ОглядКнопка ". ![]() Натисніть кнопку "Огляд", щоб знайти шлях до цього файлу в RED: C: \ WINDOWS \ system32 \winlogon.exe Натисніть кнопку "Відкривати". Потім натисніть кнопку "Відправити файлКнопка "в нижній частині VirusTotal сторінці. Це сканування файлу. Будь ласка, будьте терплячими. Якщо ви отримаєте повідомлення про те, Файл вже проаналізували: натисніть Reanalyse файл зараз ![]() Скопіюйте та вставте результати сканування в наступному відповіді. Зробити те ж саме: C: \ WINDOWS \ system32 \lsass.exe C: \ WINDOWS \Explorer.exe
__________________ Повноправним членом ASAP & ОБ'ЄДНАНИХ |
|
| |||
| |||
| Так ось що я подумав, що якщо істинний .... я зроблю як ви сказали, і після результатів ..... Спасибо |
|
| |||
| |||
| Alright SJB я бачу, що ти на ... Я починаю з сканує прямо зараз, і буде зроблено повідомлення, якщо |
|
| |||
| |||
| Коли я йду на VirusTotal я отримую помилку завантаження сторінки відбувається .... для кого?? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема: Win32 Rootkit, іншими троянами / шкідливих програм і інтернет Зберігає Перенаправлення. | Концепція | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 15 | 24 жовтня 2009 09:53 |
| Чи маю я Легендарний Heur2 Троген Win32 і Win32 Alureon вірус? Як Fix? | maddawg512 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 13 жовтня 2009 07:29 |
| Троген Win32 і Win32 Alureon Taken Over My PC !!!!! Допомога | acute18 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 2 жовтня 2009 14:35 |
| Trojan Win32. Проблеми з руткіт. Після закінчення він ще з'являється. | dekadanceyeh | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 24 серпня 2009 07:19 |
| Win32: Alureon-BH [РТК] Rootkit gingersonny | gingersonny | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 36 | 27 червня 2009 17:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |