![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Горните Троян е качват по време на моето Spybot Търси & Изтреби сканира. Въпреки многократно изтриване, тя отново се появи отново, когато повторно сканиране ми компютър. Разбирам това е особено трудно да се изкоренят Троян. Някой има ли решение на този проблем, моля. |
|
| |||
| |||
| Опитайте да вървят Spybot в безопасен режим Наръчник за Започвайки в безопасен режим Ако това не работи прочети Тази нишка |
|
| |||
| |||
| Можете ли да ми обясни какво работи Spybot в безопасен режим всъщност прави моля? |
|
| |||
| |||
| Тя ще бъде по-вероятно, че доставчикът на услуги, свързани с Win32.Poison.k няма да вървят толкова Spybot ще имат по-добър шанс да я извадите. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за съвета. Сложих компютъра в безопасен режим и да сканират с Spybot - но това не се взема от Троян. Аз тогава се завтече AVG и че качват на него. Да тичам Spybot няколко пъти отново и тя все още не се появява - още преди аз да я тури в безопасен режим го намерих троянски върху всяка сканиране. Сега съм много объркана като троянски на очевидно все още съществува, но аз не разбирам защо Spybot не е успял да намери? |
|
| |||
| |||
| Изтеглите и инсталирате и работите CCleaner. (Чисти глупости), Това ще помогне на следващото сканиране отидете бързо. Моля, следвайте тези указания внимателно. Дневникът е това, което искам да виждам. Стартирайте BitDefender Онлайн Скенер. Съгласни с лиценз и след това изберете Сканиране. Не променяйте Опциите за да се покажат всички FILES сканират. Това ще направи Вашия логове огромен и ние не трябва да видите чисти файлове. След Bitdefender допълва сканиране: Кликнете върху DETECTED Проблеми табулатор. След това изберете Кликнете тук, за да изнесе доклад сканиране. Когато дойде до прозореца, за да запазите доклада, промяна на Запиши като тип: поле, за да: Текст (Tab разграничена) (*. TXT) и след това в Име на файла графа влиза промяна bdscan след което натиснете Спасявам. Това ще запишете файла на име bdscan.txt. Бих препоръчваме да го запазите на Desktop така че да можете лесно да го намерите. (вземат забележка от това, къде сте го спаси, така че да намери по-късно). Това bdcan.txt файл ще съдържа HTML код, който ще можете лесно да видите след като прегледа дневника. Всичко, което трябва да направите, е да преименувате файла, за да bdscan.html. Ако не следвайте тези стъпки, вие ще имате неправилно влезте или лошо дървена резюме, който е безполезен за нас. Пост на bdscan.txt файла като прикачен файл. Благодарение на Chaslang For The Bitdefender гид! Ръководство за прикрепване Дневници на длъжност |
|
| |||
| |||
| Много благодаря за всичките ви отговори. Сложих компютъра в безопасен режим, се завтече на Spybot сканиране, но това не се избират троянски нагоре (като са направили това, въпреки многото време преди това). Ран един AVG сканира - намерени 5 статии (няма с горното име Троян). Изтрита тези. Да, тъй като изпълните броя на Spybot / AVG сканира и нищо не е открито. Да не би да е този, който е един от елементите, намиращи се в AVG е Win32.Poison.k троянски с друго име? Много благодаря |
|
| |||
| |||
| Не може да се каже, без да виждам трупите. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Трябва ли на легендарния Win32 Heur2 Trogen и Win32 Alureon Вирус? Как да отстраня? | maddawg512 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 13-ти октомври 2009 07:29 |
| Win32 Троян. Проблеми с корен. След прекратяване Той все още се появи отново. | dekadanceyeh | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 24-ти Август, 2009 07:19 |
| Помощ! - Win32/agent Троян | mumskiii | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 25 | 28 Jan 2008 09:06 |
| Re: C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян | cjd666 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 21 ноември 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян | Ancodi | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 13 | 17 ноември 2007 02:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |