![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Výše uvedené Trojan byl vyzvednout během mého Spybot Search & Destroy testuje. Navzdory opakovaným vypustit to, že se znovu objeví znovu, když jsem re-scan mého PC. Chápu, je to velmi obtížná Trojana k eradikaci. Má někdo má řešení tohoto problému prosím. |
|
| |||
| |||
| Zkuste spustit Spybot v nouzovém režimu Průvodce spuštění v nouzovém režimu Pokud to nefunguje, čtěte Tato Thread |
|
| |||
| |||
| Můžete mi vysvětlit, co běží Spybot v nouzovém režimu skutečně získáte? |
|
| |||
| |||
| Bude větší pravděpodobnost, že se služby spojené se Win32.Poison.k nebude spuštěn tak Spybot bude mít větší šanci na jeho odstranění. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši radu. I dal PC do nouzového režimu a re-naskenované s Spybot - ale to se nestalo zvednout na trojský kůň. I pak běžel AVG a vyzvednout na to. Už běží Spybot několikrát znovu, a to ještě není objevil - ještě předtím, než jsem ho do nouzového režimu, bylo zjištěno, že na každé Trojan scan. Teď jsem opravdu zmatená jako trojský kůň je zjevně stále existuje, ale já nerozumím, proč Spybot se nepodařilo najít? |
|
| |||
| |||
| Stáhnout a instalovat a spouštět CCleaner. (Dobroto Cleaner) To pomůže dalším scan jet rychleji. Prosím následujte tyto instrukce pozorně. Protokol je to, co potřebuju vidět. Spustit BitDefender Online Scanner. Se dohodly, že licence, a pak vyberte Scan. Neměňte Možnosti Zobrazit všechny soubory kontrolovány. To bude vaše logy obrovský a my nemusíte vidět čisté soubory. Poté, co dokončil BitDefender scan: Klikněte na - Zjištěny problémy záložka. Poté zvolte Klikněte zde pro export scan zprávu. Když okna přichází zachránit zprávu, změna Uložit jako typ: Schránka na: Text (Tab Odděleno) (*. txt) a potom v Název souboru Schránka zadání změny bdscan Poté klikněte na Uložit. To ušetří soubor bdscan.txt. Chtěl bych navrhnout úspory na Desktop takže můžete snadno najít. (dbát na to, kde ji uložíte, takže si můžete najít to později). To bdcan.txt soubor bude skutečně obsahovat HTML kód, který lze snadno prohlížet později, zatímco posouzení Vaší log. Vše co musíte udělat je přejmenovat soubor na bdscan.html. Pokud nebudete dodržovat tyto kroky, budete mít nesprávné nebo horší log log shrnutí, které je nám k ničemu. Post bdscan.txt soubor jako přílohu. Díky Chaslang Za BitDefender průvodce! Průvodce pro přichycení logu do funkce |
|
| |||
| |||
| Děkuji za všechny vaše odpovědi. I dal PC do nouzového režimu, běžel na Spybot scan ale nebyly vybrat Trojan nahoru (ačkoli mají udělat tak početné době před rokem, že). Řídil AVG scan - nalezeno 5 položek (nemá s výše uvedeným názvem Trojan). Vypouští ty. Od té doby běží několik Spybot / AVG prohledává a nic nebylo zjištěno. Mohl by to být, že jednou z položek, nacházejících se v AVG byla Win32.Poison.k Trojan s jiným názvem? Mnoho být zavázán |
|
| |||
| |||
| Nelze říci, aniž by viděl do protokolů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Musím Legendary Heur2 Trogen Win32 a Win32 Alureon Virus? Jak opravit? | maddawg512 | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 13.října 2009 07:29 |
| Win32 Trojan. Problémy s Rootkit. Po ukončení je ještě objeví znovu. | dekadanceyeh | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 24.srpna 2009 07:19 |
| Nápověda! - Win32/agent Trojan | mumskiii | Virus, spyware a bezpečnost | 25 | 28. leden 2008 09:06 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 21. listopadu 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 17. listopadu 2007 02:49 |
| Thread Nástroje | |
| |