![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Navedena Trojanac je podigla tijekom Spybot Search & Destroy scans. Unatoč uzastopno brisanje njoj ponovno pojavio opet kad sam ponovo skenirajte moj PC. JA shvatiti, ovo je posebno teška za trojanskih iskorijeniti. Se bilo tko imati rješenje za ovaj problem molim vas. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte sa Spybot u sigurnom načinu rada Vodič za početkom u sigurnom načinu rada Ako se to ne radi, pročitajte Ovaj Thread |
|
| |||
| |||
| Možete li objasniti što Spybot pokrenut u sigurnom načinu rada zapravo ne molim te? |
|
| |||
| |||
| Bit će vjerojatnije da su spojeni na uslugu Win32.Poison.k neće prikazivati tako Spybot će imati veće šanse za uklanjanje ga. |
|
| |||
| |||
| Hvala na savjetima. Ja stavim u sigurnom načinu rada računala i ponovo skenirana sa Spybot - ali to nije podići na trojanskih. I onda ran AVG i da bere se na njega. Jeste pokrenuti Spybot nekoliko puta opet i još uvijek se ne prikazuje - Još prije nego što sam ga u sigurnom načinu rada ona nađe na svakoj trojanskih scan. Sad sam stvarno zbunjen kao trojanski je očito i dalje postoji, ali ja ne razumijem zašto Spybot nije uspio pronaći? |
|
| |||
| |||
| Preuzmite i instalirajte i pokrenite CCleaner. (Sranje za čistiju) Ovo će pomoći sljedeći scan ići brže. Molimo slijedite ove upute pažljivo. Log je ono što mi treba da vidimo. Trčanje BitDefender Online Scanner. Slažem se da je licenca, a zatim odaberite Scan. Ne promijenite OPCIJE da bi se prikazale sve FILES skenirati. To će omogućiti da Vaša logove ogromna i ne treba da vidi čistu datoteke. Nakon što se završi skeniranje Bitdefender: Klikni na Uočenih problema tab. Zatim odaberite Kliknite ovdje za izvoz scan izvješće. Kada je prozor dolazi do spremili izvješće, promijeniti Sačuvaj kao tip: okvir: Tekst (tab delimited) (*. txt) a zatim u Naziv datoteke okvir unesite promjenu bdscan zatim pritisnite Spremiti. To će spremiti datoteku pod imenom bdscan.txt. Htjela predlažemo ušteda na Desktop tako da je možete lako pronaći. (obazirati se gdje ste spremili tako da možete naći ga kasnije). Ova datoteka će zapravo bdcan.txt sadržavati HTML code da možemo jednostavno vidjeti kasnije, dok s pregledom log. Sve što morate napraviti je preimenujte datoteku bdscan.html. Ako ne slijedite ove korak, od vas će imati pogrešan prijavite ili lošije dnevnik sažetku koji je beskoristan u nas. Objaviti bdscan.txt datoteku kao privitak. Zahvaljujući Chaslang Za Bitdefender Vodič! Vodič za pričvrstiti Evidencije Da post |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala za sve vaše odgovore. Ja stavim u PC sigurnom načinu rada, ran Spybot skenirati ali nije Izabiru trojanskih gore (bez obzira što učinili brojni vremena prije toga). Ran jedan scan AVG - pronađeno 5 (none s navedenim imenom trojanskih). Izbrisano one. Od tada su pokrenuti niz Spybot / AVG skenira i ništa je otkrivena. Moglo bi biti da je jedan od predmeta nalazi u AVG je Win32.Poison.k trojanskih s drugim imenom? Mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| Ne može se reći bez da vide logove. |