![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם, האמור לעיל Trojan כבר לאסוף במהלך Spybot Search & תשמיד סריקות. למרות למחוק את זה שוב ושוב, את זה שוב reappears כשאני לסרוק מחדש את המחשב. אני מבין את זה היא קשה במיוחד כדי לבער trojan. מישהו צריך למצוא פתרון לבעיה זו בבקשה. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להסביר מה מפעיל Spybot במצב בטוח האם יש באמת? |
|
| |||
| |||
| זה יהיה יותר סביר להניח כי שירות הקשור Win32.Poison.k לא יהיה לפעול כך Spybot יש סיכוי טוב יותר של להסרתה. |
|
| |||
| |||
| תודה על העצה. שמתי את המחשב במצב בטוח לתוך מחדש סריקה עם Spybot - אבל זה לא להרים על trojan. אז אני רץ ממוצע וכי לאסוף עליו. יש להפעיל את Spybot מספר פעמים שוב והיא עדיין אינה מופיעה למעלה - אך לפני שמתי אותו לתוך מצב בטוח שהיא מצאה את trojan על כל סריקה. עכשיו אני ממש מבולבלת כמו trojan של ברור עדיין שם אבל אני לא מבין מדוע נכשל Spybot כדי למצוא את זה? |
|
| |||
| |||
| הורד והתקן והפעל CCleaner. (שטויות מנקה) זה יעזור הבא עבור סריקה מהירה יותר. אנא בצע את ההוראות בקפידה. ביומן זה מה שאני צריכה לראות. הפעל את BitDefender Online סורק. מקבל את הרישיון ולאחר מכן בחר סרוק. אל תשנה את האפשרויות הצג את כל הקבצים לסריקה. זה יעשה את יומני ענק ואנחנו לא צריך לראות את הקבצים נקי. Bitdefender משלים לאחר הסריקה: לחץ על התגלו בעיות הכרטיסייה. לאחר מכן, בחר לחץ כאן כדי לייצא את הדוח סריקה. כאשר החלון מגיע עד כדי לשמור את הדוח, לשנות את שמור כסוג: התיבה: טקסט (מופרד כרטיסייה) (*. txt) ולאחר מכן ב שם קובץ תיבת להזין שינוי bdscan לאחר מכן לחץ על לשמור. זה יהיה שמור קובץ בשם bdscan.txt. הייתי מציע לשמור את זה שולחן עבודה כך שאתה יכול למצוא אותו בקלות. (לשים לב היכן אתה שומר את זה, כך שתוכלו למצוא אותו מאוחר יותר). זה יהיה ממש bdcan.txt הקובץ מכיל קוד ה-HTML שאנחנו יכולים לצפות בקלות מאוחר יותר בזמן שבדקנו את היומן. כל שעלינו לעשות הוא לשנות את שם הקובץ ל bdscan.html. אם לא בצע את הצעד, אתה תהיה שגויה או יותר גרוע של יומן יומן סיכום שהוא חסר תועלת לנו. לפרסם את bdscan.txt הקובץ כקובץ מצורף. Thanks to Chaslang עבור Bitdefender מדריך! מדריך מצרף Logs to a Post |
|
| |||
| |||
| הרבה תודות על כל התשובות. שמתי את המחשב במצב בטוח לתוך, רן Spybot את הסריקה אבל זה לא לקחת את trojan למעלה (למרות שיש לעשות זאת פעם רבות לפני כן). עלות ממוצעת של רן סריקה - נמצאו 5 פריטים (עם אף האמור לעיל בשם trojan). אלה נמחקו. מאז הפעלת מספר Spybot / ממוצע סריקות ושום דבר כבר זוהו. הוא יכול להיות שאחד הפריטים הנמצאים ב ממוצע היה Win32.Poison.k trojan עם שם שונה? הרבה תודה |
|
| |||
| |||
| לא ניתן לומר בלי לראות את יומני. |