![]() |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Iepriekš Trojan ir paātrinājies laikā manu Spybot Search & Destroy skenēšanu. Neraugoties uz vairākkārt dzēšanu, tā pārvēršas atkal, kad es atkal skenēt datoru. Es saprotu, tas ir īpaši grūti Trojas izskaust. Vai kāds ir risinājums šai problēmai please. |
|
| |||
| |||
| Sāciet Spybot in Safe Mode Guide to Starting In Safe Mode Ja tas nav iespējams izlasīt Šis pavediens |
|
| |||
| |||
| Vai varat izskaidrot, kas darbojas Spybot drošajā režīmā tiešām lūdzu? |
|
| |||
| |||
| Tā būs lielāka iespēja, ka pakalpojumu, kas saistīti ar Win32.Poison.k būs nedarbojas tik Spybot būs labākas izredzes novērst to. |
|
| |||
| |||
| Paldies par jūsu ieteikumiem. Man PC par drošu režīmā un atkal skenēti ar Spybot - bet tā nav paņemt līdzi Trojas. Es tad skrēja AVG, un paņēma par to. Vai palaist Spybot vairākas reizes no jauna un tas joprojām neparādās - vēl pirms man to drošais režīms ir atrodama Trojas par katru skenēšanu. Tagad es esmu patiešām mulsina kā Trojas ir acīmredzot joprojām pastāv, bet es nesaprotu, kāpēc Spybot nav izdevies atrast? |
|
| |||
| |||
| Lejupielādēt un instalēt un palaist CCleaner. (Crap Apkopēja) Tas palīdzēs nākamo skenēšana iet ātrāk. Lūdzu, rūpīgi ievērojiet šos norādījumus. Log ir tas, kas man ir nepieciešams redzēt. Run BitDefender Online Scanner. Vienoties par licenci un pēc tam izvēlieties Scan. DO NOT CHANGE TO SHOW Visi faili OPTIONS skenēšanas. Tas padarīs jūsu logs milzīgs, un mums nav jāredz tīru failus. Kad Bitdefender pabeidz scan: Click-on Atklātie Problēmas tab. Pēc tam izvēlieties Uzklikšķināt šeit, lai eksportēt skenēšanas ziņojumu. Kad logs nāk līdz saglabātu ziņojumu, maiņa Save as type: aili: Text (Tab Delimited) (*. txt) un pēc tam Faila nosaukums ailē ieraksta maiņu bdscan noklikšķiniet uz Glābt. Tas ietaupīs Fails bdscan.txt. Es ieteiktu saglabājot to Desktop lai jūs varētu viegli atrast. (pieņemt paziņojumu, kur jūs to saglabāt, lai jūs varētu atrast vēlāk). Šajā bdcan.txt fails patiešām satur HTML kodu, kuru mēs varam viegli lai vēlāk, pārskatot savu žurnālu. Viss, kas mums ir jādara, ir pārdēvēt failu bdscan.html. Ja Jums nav šādas solis, jums būs nepareiza žurnālu vai sliktāks log kopsavilkums, kas ir bezjēdzīgi mums. Post bdscan.txt failu kā pielikumā. Pateicoties Chaslang For Bitdefender Guide! Rokasgrāmata piestiprināšana žurnālus, lai Post |
|
| |||
| |||
| Liels paldies visiem jūsu atbildes. Man PC par drošu režīmā darbojās Spybot skenēt, bet tā nav paņemt Trojas up (neskatoties uz to izdarījuši daudzi savlaicīgi pirms šī). Ran AVG scan - atrod 5 items (none ar iepriekš nosaukto Trojas). Svītrots tos. Kopš tā laika darbojas vairāki Spybot / AVG skenē un nekas nav atklāts. Vai var uzskatīt, ka viens no posteņiem, kas atrodas AVG bija Win32.Poison.k Trojas ar citu nosaukumu? Daudz paldies |
|
| |||
| |||
| Nevar pateikt, neredzot baļķi. |
![]() |
|
| Bookmarks |