![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Cele de mai sus Troian a fost luat în timpul meu Spybot Search & Destroy scanează. În ciuda în mod repetat, se va şterge, aceasta reapare din nou când am re-scanare meu PC. Am înţeles acest lucru este deosebit de dificil pentru eradicarea troieni. Are cineva o soluţie la această problemă, vă rog. |
|
| |||
| |||
| Încercaţi să rulaţi Spybot în Safe Mode Ghid de începere din Safe Mode Dacă aceasta nu funcţionează citeşte Acest Thread |
|
| |||
| |||
| Îmi puteţi explica de ce Spybot rularea în modul de siguranţă de fapt nu te rog? |
|
| |||
| |||
| Acesta va fi mult mai probabil ca acest serviciu conectat la Win32.Poison.k nu se vor difuza aşa Spybot va avea o şansă mai bună de a scoate-o. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru sfaturi. Te-am pus PC-ul în modul de siguranţă şi re-scanat cu Spybot - dar aceasta nu a ridica pe troieni. AVG apoi am fugit şi că a luat pe el. Au rulat Spybot-un număr de ori, din nou, şi ea încă nu este afişat în sus - încă înainte de a-mi pune-l în modul de siguranţă este găsit de troieni pe fiecare scanare. Acum sunt foarte confuz ca trojan de acolo, evident, dar eu nu înţeleg de ce Spybot nu a găsit-o? |
|
| |||
| |||
| Descărca şi instala şi rula CCleaner. (Crap Cleaner), Aceasta va ajuta la următoarea scanare merg mai repede. Vă rugăm să urmaţi aceste instrucţiuni cu atenţie. De jurnal este ceea ce am nevoie pentru a vedea. Executaţi BitDefender Online Scanner. De acord cu cele de licenţă şi apoi selectaţi Scan. Nu schimbaţi opţiunile de Show all files scanate. Asta va face ca jurnalele imens şi nu avem nevoie pentru a vedea curat fişiere. Odată ce Bitdefender completeaza de scanare: Faceţi clic pe de - Detectat Probleme fila. Apoi selectaţi Faceţi clic aici pentru a exportului de scanare raport. Când apare fereastra pentru a salva un raport, de schimbare a Salvare ca tip: caseta de la: Text (delimitat Tab) (*. txt) şi apoi în Nume fişier caseta de schimbare pentru a introduce bdscan apoi faceţi clic pe Economisi. Aceasta va salva un fişier numit bdscan.txt. Aş sugera economisire-l la Spaţiul de lucru astfel încât să puteţi găsi cu uşurinţă o. (ia de notificare în cazul în care vă salvaţi-o, astfel încât să puteţi găsi mai târziu). Acest fapt va bdcan.txt fişier conţine cod HTML pe care le puteţi vedea mai târziu, în timp ce vă examinam jurnal. Tot ce trebuie să facem este să redenumiţi fişierul bdscan.html. Dacă nu urmaţi aceste pas, va avea un jurnal incorecte sau mai rău un raport de sinteză care este inutil pentru noi. Post de bdscan.txt fişier sub formă de ataşament. Datorită Chaslang Pentru Bitdefender Ghidul! Ghidul pentru fixarea Rapoarte într-un post |
|
| |||
| |||
| Multe mulţumiri pentru toate răspunsurile. Te-am pus PC-ul în modul de siguranţă, a fugit de Spybot scanare, dar aceasta nu a alege trojan sus (care au făcut acest lucru, în ciuda numeroaselor timp înainte de această). Ran un AVG scanare - 5 elemente găsit (nici unul cu cele de mai sus numit Trojan). Eliminat cele. De atunci au rulat un număr de Spybot / AVG scanează şi nimic nu a fost detectat. Ar putea fi faptul că unul dintre elementele situate în AVG a fost Win32.Poison.k trojan cu un alt nume? Multe multumesc |
|
| |||
| |||
| Nu se poate spune, fără să vadă în jurnalele. |