мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Уин32.Поисон.к Тројан

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. октобар 2007, 14:14
Нови члан групе

Default Уин32.Поисон.к Тројан

Хи еверыоне,

Наведена Тројанац је подигла током Спыбот Сеарцх & Дестроы сцанс. Упркос узастопно брисање њој поново појавио опет кад сам поново скенирајте мој ПЦ.

ЈА схватити, ово је посебно тешка за тројанских искоренити. Се било ко имати решење за овај проблем молим вас.
Old 18. октобар 2007, 14:27
Модератор / ица групе

Покушајте са Спыбот у безбедном начину рада Водич за почетком у безбедном начину рада

Ако се то не ради, прочитајте Овај Тхреад

Old 18. октобар 2007, 14:41
Нови члан групе

Можете ли објаснити шта Спыбот покренут у безбедном начину рада заправо не молим те?
Old 18. октобар 2007, 14:51
Модератор / ица групе

Вероватније је да су повезани на сервис Уин32.Поисон.к неће приказивати тако Спыбот ће имати веће шансе за уклањање га.

Old 19. октобар 2007, 04:12
Нови члан групе

Хвала на саветима. Ја ставим у безбедном начину рада рачунара и поново скениране са Спыбот - али то није подићи на тројанских. И онда еарлы АВГ и да бере се на њега. Јесте покренути Спыбот неколико пута опет и још увек се не приказује - Још пре него што сам га у безбедном начину рада она нађе на свакој тројанских Сцан. Сад сам стварно збуњен као тројански је очито и даље постоји, али ја не разумем зашто Спыбот није успио пронаћи?
Old 19. октобар 2007, 08:48
Модератор / ица групе

Преузмите и инсталирајте и покрените ЦЦлеанер. (Срање за чисти) Ово ће помоћи следећи Сцан ићи брже.

Молимо следите ове упутства пажљиво. Лог је оно што ми треба да видимо.

Трчање БитДефендер Онлине сцаннер.

Слажем се да је лиценца, а затим изаберите Сцан. Не промените МОГУЋНОСТИ да би се приказале све Филес скенирати. То ће омогућити да Ваша логове огромна и не треба да види чисту датотеке.

Након што се заврши скенирање Битдефендер:
Кликни на Уочених проблема таб.
Затим изаберите Кликните овде за извоз Сцан извештај.

Када је прозор долази до сачували извештај, променити Сачувај као тип: оквир:
Текст (таб делимитед) (*. ткст) а затим у Име датотеке оквир унесите промену бдсцан затим притисните Сачувај.

То ће сачувати датотеку под именом бдсцан.ткст. Хтјела предлажемо уштеда на Десктоп тако да је можете лако пронаћи. (обазирати се где сте сачували тако да можете наћи га касније).
Ова датотека ће заправо бдцан.ткст да садржи ХТМЛ цоде да можемо једноставно видети касније, док са прегледом лог. Све што морате направити је преименујте датотеку бдсцан.хтмл.

Ако не следите ове корак, од вас ће имати погрешан пријавите или лошије дневник резимеу који је бескористан у нас.

Објавити бдсцан.ткст датотеку као прилог.
Захваљујући Цхасланг За Битдефендер Водич!

Водич за причврстити Евиденције Да пост

Old 20. октобар 2007, 11:55
Нови члан групе

Многобројан захвалност за све ваше одговоре. Ја ставим у ПЦ безбедном начину рада, еарлы Спыбот скенирати али није бирају тројанских горе (без обзира шта урадили бројни времена пре тога).

Еарлы један Сцан АВГ - пронађено 5 (ноне са наведеним именом тројанских). Обрисан оне. Од тада су покренути низ Спыбот / АВГ скенира и ништа је откривена.

Могло би да буде да је један од предмета налази у АВГ је Уин32.Поисон.к тројанских са другим именом?

Много хвала
Old 22. октобар 2007, 01:28
Модератор / ица групе

Не може се рећи без да виде логове.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Да ли имам Хеур2 Троген Легендарни Уин32 и Уин32 Алуреон вирус? Како поправити? маддауг512 Вирус, Спыуаре и безбедност 8 13 Окт 2009 07:29
Тројански уин32. Проблеми са Рооткит. Након Раскид Још увек се поново појављује. декаданцеыех Вирус, Спыуаре и безбедност 1 24 Авг 2009 07:19
Помоћ! - Уин32/агент тројанских мумскиии Вирус, Спыуаре и безбедност 25 28 јануар 2008 09:06
Ре: ц: \ програм филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских цјд666 Вирус, Спыуаре и безбедност 3 21 новембар 2007 14:14
Ц: \ Програм Филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских Анцоди Вирус, Спыуаре и безбедност 13 17 новембар 2007 02:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц