az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Win32.Poison.k Truva

Reply

Konu Araçları
Old 18 Ekim 2007, 14:14
Yeni Üye Grubu

Default Win32.Poison.k Truva

Hi everyone,

Truva benim Spybot Search & Destroy sırasında yakalandı oldu yukarıdaki tarar. Rağmen defalarca silmenizi, tekrar ne zaman yeniden yeniden-my PC tarayın.

Bunun ortadan kaldırılması için özellikle zor trojan anlıyorum. Does anyone Bu sorunu lütfen bir çözüm var.
Old 18 Ekim 2007, 14:27
Moderatör Grubu

Güvenli Modda çalıştırmayı deneyin Spybot Kılavuzu Güvenli olarak başlayan Mod

Bu okumak çalışmıyor Bu Konuyu

Old 18 Ekim 2007, 14:41
Yeni Üye Grubu

Ne güvenli modda Spybot çalışan açıklayabilir misiniz gerçekten bu mu?
Old 18 Ekim 2007, 14:51
Moderatör Grubu

Bu daha servis Win32.Poison.k bağlı çok Spybot kaldırma daha iyi bir fırsat olacaktır çalışması gerekecektir olasılıkla olacaktır.

Old 19 Ekim 2007, 04:12
Yeni Üye Grubu

Sizin tavsiye için teşekkürler. Ben güvenli modda ve yeniden bir bilgisayar koymak-Spybot ile taranabilir - ama troyan üzerine almak vermedi. Daha sonra AVG koştum ve üzerinde aldım. Kez bir numara Spybot tekrar çalıştırmak mı ve hala görünüyor değil - daha önce güvenli moduna her tarama üzerindeki troyan bulundu koydum. Şimdi gerçekten olarak karışık yaşıyorum Truva Açıkçası hala burada ama neden Spybot bulmak için başarısız olduğunu anlamak değil mi?
Old 19 Ekim 2007, 08:48
Moderatör Grubu

Indirin ve kurun ve çalıştırın CCleaner. (Kitap Temizleyici) Bu bir sonraki hızlı git tarama yardımcı olacaktır.

Lütfen bu talimatları dikkatle izleyin. Günlük Anlıyorum ne ihtiyaç vardır.

Çalıştır'ı BitDefender Online Scanner.

Tarama seçin lisans ve daha sonra kabul ediyorum. Tüm dosyaları göster İÇİN SEÇENEKLER taranmamasını değiştirin. Bu loglarınız büyük yapar ve temiz dosyalarını görmek için gerek yoktur.

Sonra Bitdefender tarama tamamlar:
Tıkla üzerinde Algıladı Sorunları sekmesi.
Sonra seçin Tıklayınız rapor tarama ihracat.

Bu pencerede, değişiklik raporu kaydetmek için gelir Kayıt türü: için kutu:
Metin (Sekmeyle Ayrılmış) (*. txt) ve sonra olarak Dosya adı kutu değiştirmek için girin bdscan tıklatın Kaydetmek.

Bu dosya adında kurtaracak bdscan.txt. Ben onu kurtaran tavsiye ediyor Masaüstü böylece kolayca bulabilirsiniz. (burada bunu bulabilirsiniz daha sonra kaydedileceği önceden haber almak).
Sırasında günlük inceledikten Bu bdcan.txt dosyası aslında HTML kodu kolaylıkla sonra görebilirsiniz içerir. Tek yapmamız gerekiyor bdscan.html için dosyayı yeniden adlandırmak olduğunu.

Eğer bu adımı uygulayın yoksa, yanlış bir günlük ya da kötü bu da bizim için işe yaramaz bir günlük özeti olacak.

Gönderi bdscan.txt ek olarak dosya.
Bu Bitdefender Kılavuzu için Chaslang için teşekkürler!

Kılavuzu Bir Yazı için takma Kayıtlar için

Old 20 Ekim 2007, 11:55
Yeni Üye Grubu

Tüm yanıtlar için pek çok teşekkürler. Ben güvenli modda içine, Spybot tarama koştum PC koymak ama bu (rağmen bu kadar çok sayıda olduğu zaman önce) yapılmış olan Truva seçin vermedi.

Bir AVG tarama Ran - 5 öğeleriyle (hiçbiri bulunamadı yukarıdaki troyan) adında. Bu Silindi. Çünkü Spybot sayısı / AVG tarar çalıştırıp şey var algılandı.

Bu bir öğe AVG bulunan farklı bir isim ile Win32.Poison.k troyan olabilir?

Pek çok şükür
Old 22 Ekim 2007, 01:28
Moderatör Grubu

Günlükleri görmeden söyleyemem.

Reply

Register

Bookmarks