менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Win32.Poison.k Троянська

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 жовтня 2007, 14:14
Нові члени групи

Default Win32.Poison.k Троянська

Привіт всім,

Вище троянських було підібрано під час мого Spybot Search & Destroy сканує. Незважаючи на неодноразово видалення, воно з'являється знову, коли я повторно сканувати мій комп'ютер.

Я розумію, це особливо важкий Trojan викоренити. Хто-небудь є рішення цієї проблеми будь ласка.
Old 18 жовтня 2007, 14:27
Модератор групи

Спробуйте запустити Spybot в безпечному режимі Guide To Запуск в безпечному режимі

Якщо це не допомогло читання Цій темі

Old 18 жовтня 2007, 14:41
Нові члени групи

Чи можете ви пояснити, що Spybot працює в безпечному режимі, чи дійсно подобатися?
Old 18 жовтня 2007, 14:51
Модератор групи

Він буде більш ймовірним, що послуга підключена до Win32.Poison.k не буде працювати таким Spybot буде мати більше шансів на її видалення.

Old 19 жовтня 2007, 04:12
Нові члени групи

Спасибо за совет. Я поставив комп'ютер у безпечному режимі і знову відскановані з Spybot - але це не підхопити трояна. Тоді я побіг AVG і що підняв на неї. Spybot зіткнулися кілька разів знову і до цих пір не з'являється - але перш ніж я поклав його в безпечному режимі він виявив Trojan на кожному скануванні. Тепер я дійсно плутають як троянського очевидно, все ще там, але я не розумію, чому Spybot не зміг її знайти?
Old 19 жовтня 2007, 08:48
Модератор групи

Завантаження та встановлення і запуск CCleaner. (Дерьмо Cleaner), Це допоможе наступна сканування йти швидше.

Будь ласка, дотримуйтесь цих інструкцій. Журнал, що мені потрібно бачити.

Запуск BitDefender Онлайн сканер.

Погодьтеся з ліцензією, а потім виберіть пункт Сканувати. НЕ змінити параметри для відображення всіх перевіряються файлів. Це зробить ваші журнали величезними, і ми не повинні бачити чисті файли.

Bitdefender Після завершення перевірки:
Клацніть для того, Визначено Проблеми Вкладка.
Потім виберіть Натисніть тут, щоб експортувати звіт сканування.

Коли з'являється вікно, щоб зберегти доповідь, змінити Тип файлу: вікна:
Текст (з роздільниками табуляції) (*. TXT) а потім в Файл вікні введіть зміни bdscan Потім натисніть Зберегти.

Це дозволить зберегти файл з ім'ям bdscan.txt. Я хотів би запропонувати його збереженням на Desktop так що ви можете легко знайти його. (зверніть увагу, де ви збережете її, щоб ви могли знайти її пізніше).
Це bdcan.txt файлу буде фактично містити HTML код, який можна легко переглядати пізніше Під час перегляду журналу. Все, що нам потрібно зробити, це перейменувати файл bdscan.html.

Якщо ви не будете дотримуватися цих кроком, ви будете мати неправильні журнал або гірше журналу резюме, яке марно для нас.

Опублікувати bdscan.txt файлу як вкладення.
Завдяки Для Chaslang Для Bitdefender Керівництво!

Керівництва для кріплення Логи на посаду

Old 20 жовтня 2007, 11:55
Нові члени групи

Велике спасибі за всі ваші відповіді. Я поставив комп'ютер у безпечному режимі, побіг Spybot сканування, але він не брав Trojan Up (незважаючи на те, зробив так багато часу до того).

Ран AVG сканування - знайти 5 елементів (ні з вищеназваними Trojan). Віддалений них. З тих пір проходить ряд Spybot / AVG сканує і нічого не було виявлено.

Може бути, одним з пунктів, розташованих в AVG була Trojan Win32.Poison.k з іншим ім'ям?

Багато дякую
Old 22 жовтня 2007, 01:28
Модератор групи

Не можу сказати, не бачачи колоди.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Чи маю я Легендарний Heur2 Троген Win32 і Win32 Alureon вірус? Як Fix? maddawg512 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 13 жовтня 2009 07:29
Trojan Win32. Проблеми з руткіт. Після закінчення він ще з'являється. dekadanceyeh Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 24 серпня 2009 07:19
Допомога! - Win32/agent Trojan mumskiii Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 25 28 січня 2008 09:06
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 21 листопада 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan Ancodi Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 17 листопада 2007 02:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.