![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, může mi někdo pomoci, jak se zbavit této zprávy. Jsem získat tento balón v mém notebooku. Když kliknu na balón, říká, že koupi nového AntiSpyware nainstalovat. Existuje nějaký jiný způsob, jak odstranit tento. Pomoci by velmi ocenili. Díky Seetham |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| No okna by měla nejen pop až se hlášení, že je to virus, protože okna se nestará. Je to s největší pravděpodobností virus vyprávění snaží trik jste do nákupu některých programu. Mohlo by to vypadat důvěryhodně, ale není. Nemějte obavy, že tým může malware odstranit, jsou velmi dobré, že to tak.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Protection Suite - spyware? Virus? | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnost | 28 | 30.září 2009 14:10 |
| Spyware.Banker Detekovaná v MBAM Scan | SevenYears | Virus, spyware a bezpečnost | 88 | 28. dubna 2009 18:30 |
| Virus nebo spyware infekce | jimbeis462 | Virus, spyware a bezpečnost | 27 | 27. listopadu 2008 13:46 |
| Škodlivý okna pop-up radí spyware | waynestep | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 5. dubna 2008 11:44 |
| HELP PLEASE !!!!! infekce problémy | antbann | Virus, spyware a bezpečnost | 20 | 1. listopadu 2007 21:45 |
| Thread Nástroje | |
| |