menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Windows zistil spyware infekcie!

Reply

Thread Tools
Old 19. októbra 2008, 15:23
Nový člen skupiny

Default Windows zistil spyware infekcie!

Zdravím všetkých, môže mi niekto pomôcť, ako sa zbaviť tejto správy. Som získať tento balón v mojom notebooku. Keď kliknem na balón, hovorí, že kúpu nového AntiSpyware nainštalovať. Existuje nejaký iný spôsob, ako odstrániť tento. Pomôcť by veľmi ocenili.

Vďaka
Seetham
Old 19. októbra 2008, 15:30
Administrátor Skupina

http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Postupujte podľa sprievodcu inštaláciou slobodného softvéru a po log súborov.

Potom sa malware tímu je vidieť, čo sa deje s vaším systémom.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 19. októbra 2008, 22:18
Darcu Skupina

No okna by mala nielen pop až sa hlásenie, že je to vírus, pretože okná sa nestará. Je to s najväčšou pravdepodobnosťou vírus rozprávanie snaží trik ste do nákupu niektorých programu. Mohlo by to vyzerať dôveryhodne, ale nie je. Nemajte obavy, že tím môže malware odstrániť, sú veľmi dobré, že to tak.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows Protection Suite - spyware? Virus? Mooseknuckle Virus, spyware a bezpečnosť 28 30.září 2009 14:10
Spyware.Banker detekovaná v MBAM Scan SevenYears Virus, spyware a bezpečnosť 88 28. apríla 2009 18:30
Vírus alebo spyware infekcie jimbeis462 Virus, spyware a bezpečnosť 27 27. novembra 2008 13:46
Škodlivý okná pop-up radí spyware waynestep Virus, spyware a bezpečnosť 3 5. apríla 2008 11:44
HELP PLEASE !!!!! infekcie problémy antbann Virus, spyware a bezpečnosť 20 1. novembra 2007 21:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.