![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, môže mi niekto pomôcť, ako sa zbaviť tejto správy. Som získať tento balón v mojom notebooku. Keď kliknem na balón, hovorí, že kúpu nového AntiSpyware nainštalovať. Existuje nejaký iný spôsob, ako odstrániť tento. Pomôcť by veľmi ocenili. Vďaka Seetham |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| No okna by mala nielen pop až sa hlásenie, že je to vírus, pretože okná sa nestará. Je to s najväčšou pravdepodobnosťou vírus rozprávanie snaží trik ste do nákupu niektorých programu. Mohlo by to vyzerať dôveryhodne, ale nie je. Nemajte obavy, že tím môže malware odstrániť, sú veľmi dobré, že to tak.
__________________ HI:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Protection Suite - spyware? Virus? | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnosť | 28 | 30.září 2009 14:10 |
| Spyware.Banker detekovaná v MBAM Scan | SevenYears | Virus, spyware a bezpečnosť | 88 | 28. apríla 2009 18:30 |
| Vírus alebo spyware infekcie | jimbeis462 | Virus, spyware a bezpečnosť | 27 | 27. novembra 2008 13:46 |
| Škodlivý okná pop-up radí spyware | waynestep | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 5. apríla 2008 11:44 |
| HELP PLEASE !!!!! infekcie problémy | antbann | Virus, spyware a bezpečnosť | 20 | 1. novembra 2007 21:45 |
| Thread Tools | |
| |