![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 2 въпроси, обърнете се от помощ, аз имам Ср свободна, той открил Троян, нейните в трезора, мога да го махна от трезора или просто да я оставите там. Също така сега аз имам една кутия излезе като зареждащ се посочва "Може да сте жертва на фалшифициране софтуер, това копие на Windows не премине истински прозорци валидиране" Лаптопа е Пакард Бел Windows XP, който закупено ново. Пиша това на другия ми лаптоп, който е Toshiba вървят Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преди всичко, аз ще спомена, не се следват всички връзки, които идват до казвам за да потвърдим, че на компютъра, ако сте купили лаптопа нови, ако ОС на нея, от добър търговец на дребно, тя ще бъде най-вероятно се зловреден софтуер отглеждане тази грешка.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Благодаря, ще опитам |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, приятели, аз не съм, че сега на компютри като са живели в провинцията на Испания за 4 години. Всички икони и екрана са големи, не мога да ги направят малък. Съобщението идва като веднага след като компютърът е включен, а няма да отида anyfurther, освен ако не кликнете на бутона опитайте по-късно за валидиране кутия. Моят AVG 8 изтеглите безплатна версия казва, всичко е наред. Така че предполагам, това е времето, когато ще го кажа на PC лекар. Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| Направи това, което тя иска, кодът, че иска да остана да се отстрани или зад теб Пакард Бел машина, изглежда един от тези. |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, аз се опитах, че и те казаха, че е грешен продуктов ключ номер 15 цифри и че искат пари, за да инсталирате Windows XP отново. Thingie 2 посъветвани да не следвате инструкциите, но беше твърде късно имах вече направи това. |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да изтегли ли нещо? Може ли някоя от анти зловреден софтуер сканира да тече от това ръководство? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Договорени, аз просто исках да видя дали това е измама, или не, аз мисля, че се потвърждава и сега ще се прехвърли към Evilfantasy на зловредния софтуер човек. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще държат на опитваш, неговото просто, че написаното е толкова голям. Чао за сега |