menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Windows Validace

Reply

Thread Nástroje
Old 21. listopadu 2008, 08:15
Člen Skupina

Default Windows Validace

2 otázky, prosím, pomozte, mám AVG Free je našel trojan, v jeho trezoru, mohu odstranit z trezoru nebo nechte ji tam.

Také teď jsem krabičku přišel, když jsem se spustit uvádí "Ty mohou být obětí padělání softwaru, tato kopie systému Windows nezdařila Originální Windows validací"

Na notebooku je Packard Bell Windows XP, které jsem zakoupila nový.

Píšu to na moje další notebook Toshiba, který je systémem Vista.
Old 21.listopadu 2008, 08:24
Dárce Skupina

Default Windows Validace

Za prvé, budu uvádět, nemají žádné odkazy, které přijdou až ti potvrdit, že na počítači, pokud si koupil nový notebook, je-li OS na tom, z dobrého prodejce, bude s největší pravděpodobností malware výchově, že chybu.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 21.listopadu 2008, 08:27
Administrátor Skupina

Default Windows Validace

http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Dodržujte tyto pokyny, které vám cestu a malware tým zde můžete ujistit, že počítač je virus zdarma první.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21.listopadu 2008, 09:15
Člen Skupina

Default Windows Validace

Díky, uvidíme zkuste
Old 21.listopadu 2008, 12:26
Člen Skupina

Default Windows Validace

Je mi líto, přátelé, já nejsem, že se nyní na počítačích s žilo na venkově v Španělsko za 4 roky.

Všechny ikony a displej je velký, i nemůže se jim malý.

Tato zpráva přichází o jakmile je počítač zapnutý a Nepůjdu anyfurther i pokud kliknete na tlačítko zkuste později o validaci krabice.

Moje AVG 8 ke stažení zdarma verze říká, všechno je v pořádku.

Předpokládám, že tak je to pokaždé, když řeknou si ji do počítače lékaře. Děkujeme za vaši pomoc.
Old 21.listopadu 2008, 12:29
Administrátor Skupina

Default Windows Validace

Do jaké to je, to chce kód by měl být přilepená na straně nebo vzadu jste Packard Bell stroj, podívejte se jedna z nich.

Old 21.listopadu 2008, 12:52
Člen Skupina

Default Windows Validace

Ahoj ještě jednou, i vyzkoušeli a řekli, že to byl špatný produkt klíč číslo 15 číslic a že by chtěli peníze pro instalaci systému Windows XP.

Thingie 2 informovala mě to podle pokynů, ale bylo příliš pozdě, už jsem udělal to.
Old 21.listopadu 2008, 13:08
Moderátor skupiny

Default Windows Validace

Můžete mi něco stáhnout?

Dokážete si některý z anti malware prohledává spustit z tohoto průvodce? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Old 21. listopadu 2008, 13:10
Administrátor Skupina

Default Windows Validace

Citace:
Původně Poslal wendylawman View Post
Ahoj ještě jednou, i vyzkoušeli a řekli, že to byl špatný produkt klíč číslo 15 číslic a že by chtěli peníze pro instalaci systému Windows XP.

Thingie 2 informovala mě to podle pokynů, ale bylo příliš pozdě, už jsem udělal to.

Souhlasila, jen jsem chtěl zjistit, jestli to byl podvod, nebo ne, myslím, že je potvrzeno a bude hned po ruce, aby Evilfantasy o malware chlap.
Old 21.listopadu 2008, 14:10
Člen Skupina

Default Windows Validace

Díky bude mít na pokusu, jen, že jeho psaní je tak velký. Zatím nashledanou
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? LegendaryFire Operační systémy Windows 11 17. srpna 2009 12:17
Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 philthomas Operační systémy Windows 0 23. července 2009 01:54
Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru rocket7 Operační systémy Windows 1 30. květen 2009 13:56
Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operační systémy Windows 4 27. května 2009 08:22
Ověření platnosti certifikátu rasselin Sítě, Modemy & VoIP 1 31. prosince 2008 19:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.