![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| 2 otázky, prosím, pomozte, mám AVG Free je našel trojan, v jeho trezoru, mohu odstranit z trezoru nebo nechte ji tam. Také teď jsem krabičku přišel, když jsem se spustit uvádí "Ty mohou být obětí padělání softwaru, tato kopie systému Windows nezdařila Originální Windows validací" Na notebooku je Packard Bell Windows XP, které jsem zakoupila nový. Píšu to na moje další notebook Toshiba, který je systémem Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, budu uvádět, nemají žádné odkazy, které přijdou až ti potvrdit, že na počítači, pokud si koupil nový notebook, je-li OS na tom, z dobrého prodejce, bude s největší pravděpodobností malware výchově, že chybu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Díky, uvidíme zkuste |
|
| |||
| |||
| Je mi líto, přátelé, já nejsem, že se nyní na počítačích s žilo na venkově v Španělsko za 4 roky. Všechny ikony a displej je velký, i nemůže se jim malý. Tato zpráva přichází o jakmile je počítač zapnutý a Nepůjdu anyfurther i pokud kliknete na tlačítko zkuste později o validaci krabice. Moje AVG 8 ke stažení zdarma verze říká, všechno je v pořádku. Předpokládám, že tak je to pokaždé, když řeknou si ji do počítače lékaře. Děkujeme za vaši pomoc. |
|
| |||
| |||
| Do jaké to je, to chce kód by měl být přilepená na straně nebo vzadu jste Packard Bell stroj, podívejte se jedna z nich. |
|
| |||
| |||
| Ahoj ještě jednou, i vyzkoušeli a řekli, že to byl špatný produkt klíč číslo 15 číslic a že by chtěli peníze pro instalaci systému Windows XP. Thingie 2 informovala mě to podle pokynů, ale bylo příliš pozdě, už jsem udělal to. |
|
| |||
| |||
| Můžete mi něco stáhnout? Dokážete si některý z anti malware prohledává spustit z tohoto průvodce? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Citace:
Souhlasila, jen jsem chtěl zjistit, jestli to byl podvod, nebo ne, myslím, že je potvrzeno a bude hned po ruce, aby Evilfantasy o malware chlap. |
|
| |||
| |||
| Díky bude mít na pokusu, jen, že jeho psaní je tak velký. Zatím nashledanou |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru | rocket7 | Operační systémy Windows | 1 | 30. květen 2009 13:56 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Ověření platnosti certifikátu | rasselin | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 31. prosince 2008 19:15 |
| Thread Nástroje | |
| |