![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 2 pitanja, molimo Vas da pomogne, imam avg slobodan, ona nađe trojanskih, njegova u podrum, ja ga ukloniti sa svoda ili jednostavno ostavite ga tamo. Isto tako sada imam kutiju iskrsavati kad sam boot up izjavljuje: "Vi svibanj biti žrtva krivotvorenja softvera, ovaj primjerak prozora nije pass genuine Windows validation" Prijenosni Packard Bell je Windows XP koji sam kupio novi. Pišem ovaj na moj laptop drugih, što je Toshiba trčanje Vidik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije svega, ja ću spomenuti, ne slijediti bilo kakve veze koje iskrsavati vam potvrditi da je na računalu, ako ste kupili novi laptop, ako je OS na njemu, s dobrim trgovac, bit će najvjerojatnije biti zlonamjernih programa donose se da greška.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Hvala, ja ću pokušati |
|
| |||
| |||
| Sorry ljudi, ja ne da se sada na računalima koja je živjela u prirodi Španije za 4 godine. Sve ikone i zaslona su velike, ne mogu da ih malo. Poruka dolazi na čim je računalo uključen i neće ići, osim ako anyfurther i kliknite na gumb pokušajte kasnije na validation kutija. Moj AVG 8 free download verzija, kaže sve je u redu. Pa pretpostavimo da je to u vrijeme kada će reći uzmi ga na PC liječnika. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Učinite ono što ga pita, kod zzeli trebaju biti zaglavi na stranu ili nazad od vas Packard Bell stroj, pogledajte jedan od njih. |
|
| |||
| |||
| Bok opet ja pokušao da i oni je rekao da je bila pogrešna stvarajući ključ broj 15 znamenki i da su oni htjeli novac ponovo instalirati sustav Windows XP. Thingie 2 savjetovala mi da ne slijedite upute ali je bilo prekasno sam to već učinili. |
|
| |||
| |||
| Mogu li preuzeti ništa? Može li se bilo koji od borbe protiv štetnih sadržaja scans izvoditi iz ovog priručnika? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Quote:
Dogovoreno, JA pravedan ištanje vidjeti ako je to bila muljaža ili ne, mislim da je potvrdio i da će sada predaju na Evilfantasy od zlonamjernih programa tip. |
|
| |||
| |||
| Hvala na htijenje držati težak, samo da su svojim pisanjem je tako velik. Bye za sad |