![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
2 kérdések, Kérem, segítsen, nekem van avg szabad, hogy talált egy trójai, hogy a pince, tudom eltávolítani a sírboltot, vagy csak hagyja ott.
Szintén most van egy doboz jön ki, amikor kijelentette boot up "Lehet, hogy a sértett a szoftver számára, ezt a Windows nem hágó valódi Windows érvényesítés" A laptop egy Packard Bell Windows XP-én újonnan vásárolt. Írok ez az én másik laptop, amely a Toshiba fut Vista.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Először is, én tüntetni, nem követi a linket, hogy dolgozzon ki mondja meg, hogy érvényesítse a számítógépet, ha a vásárolt új laptopot, ha egy OS van, egy jó közvetítő, akkor nagy valószínűséggel kártékony program fel, hogy a hiba.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
|
|||
|
|||
|
Kösz, megpróbálom
|
|
|
|||
|
|||
|
Bocs srácok, én nem vagyok, hogy most a számítógép élt a vidéket, Spanyolország esetében 4 év.
Minden ikonok és nagy képernyős, nem tudom, hogy azok kicsik. Az üzenet érkezik, mint amikor a számítógép be van kapcsolva, és nem fog menni anyfurther ha rákattintok a próbálja később gombra az érvényesítés mezőbe. Saját AVG 8 verzió ingyenesen letölthető mondja minden rendben van. Szóval azt hiszem, ez az idő, akkor azt úgy értelmezi, hogy a PC-doktor. Köszönöm a segítséget.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hát mit is kéri a kódot akar kell ragasztani arra az oldalára, vagy hátuljára ha Packard Bell gépet, nézd egyik.
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia újra, próbáltam, és azt mondta, hogy a hibás termék kulcs 15 jegyű szám, és hogy pénzt akar telepíteni a Windows XP újra.
2 dolog tanácsolta nekem, hogy nem követi az utasításokat, de már késõ volt már megtettem.
|
|
|
|||
|
|||
|
El tudod letölteni semmit?
El tudja kapni az anti malware letapogatja attól ez az útmutató? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Rendben, én csak azt akartam, hogy lássa, ez egy átverés, vagy sem, azt hiszem, hogy megerősítik és most át, hogy a malware Evilfantasy srác. |
|
|
|||
|
|||
|
Kösz majd tovább próbálkozik, annak, hogy csak az írás olyan nagy. Bye for now
|