![]() |
|
| |||
| |||
| 2 שאלות, בבקשה עזרה, יש לי ממוצע חופשית, היא מצאה trojan, שלה בתוך קבר, אוכל להסיר אותה מן קפיצה או פשוט להשאיר אותו כאן. גם עכשיו יש לי תיבת כשאני בא למעלה למעלה האתחול וקבע: "אתה עלול להיות הקורבן של התוכנה counterfeiting, עותק זה של Windows לא לעבור אימות מקוריות של Windows" את הנייד הוא Packard Bell-Windows XP אשר נרכש אני חדש. אני כותב את זה על הנייד שלי אחר שהוא מפעיל Toshiba Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קודם כל, אני מזכיר לך, אין לבצע כל הקישורים לבוא אליך אומר לך לאמת את זה על המחשב, אם קנית את המחשב הנישא החדש, אם מערכת הפעלה על זה, מתוך קמעונאי טוב, זה יהיה כנראה להיות תוכנה זדונית העמדת כי שגיאה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| תודה, אני מתכוון לנסות |
|
| |||
| |||
| סליחה רבותיי, אני לא כל כך עכשיו במחשבים נתקל חיו את Countryside של ספרד של 4 שנים. כל הסמלים ועל המסך הם גדולים, אני לא יכול לעשות אותם קטנים. ההודעה באה על בהקדם את עברת על המחשב ולא ללכת anyfurther אם אני לחץ על הכפתור נסה במועד מאוחר יותר על תיבת האימות. אזור ממוצע להוריד בחינם גרסה 8 אומרת הכל בסדר. אז אני מניח שזה הזמן יגיד לך לקחת את זה למחשב הרופא. תודה על העזרה. |
|
| |||
| |||
| לעשות את מה שהיא מבקשת, היא רוצה את הקוד צריך להיות תקוע על הצד האחורי של או שאתה Packard Bell המכונה, נראה אחד כזה. |
|
| |||
| |||
| היי שוב, ניסיתי את זה והם אמרו שזה לא נכון את מפתח המוצר של מספר 15 ספרות וכי הם רצו כסף על מנת להתקין את Windows XP שוב. Thingie 2 לי לא מומלץ לפעול על פי ההוראות, אבל זה היה מאוחר מדי אני כבר עשה את זה. |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול להוריד כל דבר? האם אתה יכול לקבל כל אחד נגד תוכנות זדוניות סורק להפעיל מתוך מדריך זה? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מוסכם, רק רציתי לראות אם היא היתה הונאה או לא, אני חושב שזה יתקבל ויהיה עכשיו כדי להעביר את Evilfantasy malware הבחור. |
|
| |||
| |||
| תודה תמשיך בניסיון, שלו רק כי הוא כותב כל כך גדול. ביי לעת עתה |