![]() |
|
|
|||
|
|||
|
2 klausimai, prašau padėkite, turiu AVG Free, ji nusprendė, Trojan, jos į Vault, aš ją pašalinti iš skliautas arba tiesiog palikite jį ten.
Be to, dabar turiu langelį sugalvoti, kai įkeliama su užrašu "Galite būti programinės įrangos padirbinėjimo auka, tai" Windows "kopija nepraėjo originalios" Windows "patvirtinimo" Nešiojamas Packard Bell "Windows XP", kurį aš įsigijo naują. Rašau šį mano kiti laptop kuris veikia Toshiba Vista.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Visų pirma, aš paminėti, nesilaiko jokių nuorodų, kad sugalvoti sakau, kad patvirtinti tą kompiuterį, jei esate pirkę naują nešiojamąjį kompiuterį, jei jame OS, iš geros mažmenininkas, tai bus greičiausiai bus kenkėjiškų programų auklėti, kad klaida.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
|
|||
|
|||
|
Thanks, I'll try
|
|
|
|||
|
|||
|
Sorry folks, aš esu ne tai, kad iki šiol kompiuterius atsižvelgdamas gyveno Ispanijoje per 4 metus kaime.
Visi piktogramos ir ekrano yra didelis, aš negaliu padaryti juos mažas. Žinutė ateina, kai kompiuteris yra įjungtas ir neisiu anyfurther jei aš tada pabandyti vėliau mygtuką patvirtinimo laukelyje. Mano AVG Free download 8 versija sako viskas yra OK. Taigi manau tai laiko pasakysi nuneškite jį į PC gydytoją. Thanks for your help.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar ko jis klausia, kod nori, turėtų būti prilipęs prie kelio arba atgal jus Packard Bell mašina, atrodo viena iš jų.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi again, aš stengiausi, kad ir jie sakė, kad tai buvo neteisingas produkto kodas 15 skaitmenų numeris, ir kad jie nori pinigų įdiegti "Windows XP" iš naujo.
Thingie 2 patarė man ne vadovautis instrukcijomis, bet jis buvo per vėlu, aš jau tai padarė.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ar galite parsisiųsti ką nors?
Ar jūs pastebėjote bet kurį iš kovos su kenkėjiška programa nuskaito skaičiuoti nuo šio vadovo? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Sutarta, aš tik norėjau sužinoti, ar ji buvo sukčiai ar ne, aš manau, kad tai patvirtina ir dabar perduos Evilfantasy kenkėjiškų vaikinas. |
|
|
|||
|
|||
|
Dėkojame bus laikyti stengiasi, kad jos tik raštu yra tokia didelė. Bye for now
|