![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| 2 pytania, proszę o pomoc, mam avg wolne, to znalazł trojan, w jego skarbca, mogę go usunąć ze sklepieniem lub po prostu zostawić go tam. Także teraz mam pudełka pojawią się podczas rozruchu i mówiąc "Może być ofiarą fałszowania oprogramowania, ta kopia systemu Windows nie zdała prawdziwego systemu Windows" Laptop Packard Bell jest Windows XP, który i zakupione nowe. Piszę to na moje inne laptopów Toshiba, która jest uruchomiona Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przede wszystkim, I'll wspomina, nie łączy się, że pojawią się informacją, aby potwierdzić, że na komputerze, jeśli kupił nowego laptopa, jeśli system operacyjny na nim, z dobrym sprzedawcą, to będzie najprawdopodobniej malware wychowywanie tego błędu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Thanks, I'll try |
|
| |||
| |||
| Niestety ludzie, nie jestem, że się teraz na komputerach mających mieszka na wsi Hiszpanii na 4 lata. Wszystkie ikony i ekran jest duży i nie może ich niewielkie. Wiadomość jest w tak szybko jak komputer jest włączony i nie będzie go chyba anyfurther i kliknąć na przycisk spróbuj później na zatwierdzenie polu. Moje AVG Free Download 8 wersji mówi, wszystko jest OK. So I suppose to czas będzie powiedzieć go do komputera lekarza. Dziękujemy za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Czy to, co ona wnosi, kod chce powinny być zablokowane z boku lub tyłu jest Packard Bell maszyny, wygląd jednego z nich. |
|
| |||
| |||
| Hi again, próbowałem i powiedzieli, że był to klucz produktu niewłaściwy numer 15 cyfr i chcieli pieniędzy, aby zainstalować system Windows XP. Thingie 2 poinformowała mnie nie postępuj zgodnie z instrukcjami, ale było już za późno i że już zrobione. |
|
| |||
| |||
| Czy możesz coś pobrać? Czy można dostać żadnej z anty malware scans bieg od tego przewodnika? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Uzgodnionego, Chciałem tylko sprawdzić, czy był to oszustwa czy też nie, myślę, że jest potwierdzona i będzie oddać do Evilfantasy malware facetem. |
|
| |||
| |||
| Dzięki będzie próba jej tylko, że pisanie jest tak duża. Bye for now |