![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 2 otázky, prosím, pomôžte, mám AVG Free je našiel trojan, v jeho trezore, môžem odstrániť z trezoru alebo nechajte ju tam. Aj teraz som škatuľku prišiel, keď som sa spustiť uvádza "Tie môžu byť obeťou falšovania softvéru, táto kópia systému Windows zlyhala Originálne Windows validácia" Na notebooku je Packard Bell Windows XP, ktoré som kúpila nový. Píšem to na moje ďalšie notebook Toshiba, ktorý je systémom Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé, budem uvádzať, nemajú žiadne odkazy, ktoré prídu až ti potvrdiť, že na počítači, ak si kúpil nový notebook, je-li OS na tom, z dobrého predajcu, bude s najväčšou pravdepodobnosťou malware výchove, že chybu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Vďaka, uvidíme skúste |
|
| |||
| |||
| Je mi ľúto, priatelia, já nejsem, že sa teraz na počítačoch s žilo na vidieku v Španielsko za 4 roky. Všetky ikony a displej je veľký, a nemôže sa im malý. Táto správa prichádza o akonáhle je počítač zapnutý a nepůjdu anyfurther aj ak kliknete na tlačidlo skúste neskôr o validácii krabice. Moja AVG 8 k stiahnutiu zadarmo verzia hovorí, všetko je v poriadku. Predpokladám, že tak je to zakaždým, keď povedia si ju do počítača lekára. Ďakujeme za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| Do akej to je, to chce kód by mal byť prilepené na strane alebo vzadu ste Packard Bell stroj, pozrite sa jedna z nich. |
|
| |||
| |||
| Ahoj ešte raz, aj vyskúšali a povedali, že to bol zlý produkt kľúč číslo 15 číslic a že by chceli peniaze pre inštaláciu systému Windows XP. Thingie 2 informovala mě to podľa pokynov, ale bolo príliš neskoro, už som urobil to. |
|
| |||
| |||
| Môžete mi niečo stiahnuť? Dokážete si niektorý z anti malware prehľadáva spustiť z tohto sprievodcu? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Súhlasila, len som chcel zistiť, či to bol podvod, alebo nie, myslím, že je potvrdené a bude hneď po ruke, aby Evilfantasy o malware chlap. |
|
| |||
| |||
| Vďaka bude mať na pokuse, len, že jeho písanie je tak veľký. Zatím nashledanou |