![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| 2 питања, молимо Вас да помогне, имам авг слободан, она нађе тројанских, његова у подрум, ја га уклоните са свода или једноставно оставите га тамо. Исто тако сада имам кутију појавити кад сам боот уп изјављује: "Ви мај бити жртва фалсификовања софтвера, овај примерак прозора није пасс генуине Уиндоус валидатион" Преносни Пацкард Белл је Уиндоус КСП који сам купио нови. Пишем овај на мој лаптоп других, што је Тосхиба трчање Видик. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре свега, ја ћу споменути, не следити било какве везе које појавити вам потврдити да је на рачунару, ако сте купили нови лаптоп, ако је ОС на њему, са добрим трговац, бит ће највероватније бити злонамерних програма доносе се да грешка.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/
| |||
| |||
| Хвала, ја ћу покушати |
|
| |||
| |||
| Сорры људи, ја не да се сада на рачунарима која је живела у природи Шпаније за 4 године. Све иконе и екрана су велике, не могу да их мало. Порука долази на чим је рачунар укључен и неће ићи, осим ако аныфуртхер и кликните на дугме покушајте касније на валидатион кутија. Мој АВГ 8 фрее доунлоад верзија, каже све је у реду. Па претпоставимо да је то у време када ће рећи узми га на ПЦ лекара. Тханкс фор ыоур хелп. |
|
| |||
| |||
| Урадите оно што га пита, код ззели треба бити заглави на страну или назад од вас Пацкард Белл машина, погледајте један од њих. |
|
| |||
| |||
| Здраво опет ја покушао да и они је рекао да је била погрешна производ кључ број 15 цифара и да су они хтели новац поново инсталирате систем Уиндоус КСП. Тхингие 2 ну ми да не следите упутства али је било касно сам то већ урадили. |
|
| |||
| |||
| Могу ли преузети ништа? Може ли се било који од борбе против штетних садржаја сцанс изводити из овог приручника? хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/ |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Договорено, ЈА праведан оскудица видети ако је то била муљажа или не, мислим да је потврдио и да ће сада предају на Евилфантасы од злонамерних програма тип. |
|
| |||
| |||
| Хвала на воља држати тежак, само да су својим писањем је тако велик. Бые за сад |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поново инсталирате систем Уиндоус КСП Профессионал? Инсталација Уиндоус КСП је оштећен! | ЛегендарыФире | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 17 аугуст 2009 12:17 |
| Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 | пхилтхомас | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 23. јула 2009 01:54 |
| Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај | роцкет7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 13:56 |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Потврда ваљаности | расселин | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 31 децембар 2008 19:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |