![]() |
|
| |||
| |||
| 2 soru, lütfen, ücretsiz ortalama var yardım, bir trojan, onun için kubbe olarak, i atlamak veya kaldırmak sadece orada bırakmayın bulundu. Ayrıca şimdi i bir kutu kadar gelen bir "yazılım sahte ve orijinal Windows Doğrulama geçmek didn't mağduru, pencereler bu kopyası olabilir" belirten kadar ben önyükleme Dizüstü bilgisayarın bir Packard Bell Windows XP için yeni olan satın olduğunu. Ben diğer dizüstü hangi Toshiba Vista çalıştıran bu yazıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her şeyden önce, ben, eğer dizüstü yeni aldım bu bilgisayarda doğrulamak için söylüyorum, en fazla gelir tüm bağlantıları takip don't söz edeceğiz kötü amaçlı yazılım eğer iyi bir satıcı da bir işletim sistemi, bu büyük olasılıkla olacak hata kadar getiriyor.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Teşekkürler, ben denemek olacak |
|
| |||
| |||
| Maalesef millet, Ben bu kadar artık bilgisayarlarda pm 4 yıldır İspanya of countryside yaşamış olmak. Tüm simgeleri ve ekran, i yapamaz bunları küçük büyük. Mesaj hemen bilgisayarı olarak bulunan ve açıldığında anyfurther daha sonra doğrulama kutusunu düğmesini denemede sürece tıklayınca geçmeyeceği gelir. Benim AVG ücretsiz indirmek 8 sürüm tüm tamam olduğunu söyledi. Yani bu bir adet doktora götürün ki zamanı varsayalım. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Ne ister misiniz, bu tarafa veya size bir Packard Bell makine sıkışmış olmalı istediği kodu, birisi bakın. |
|
| |||
| |||
| Yine merhabalar, bu ve bu yanlış ürün anahtarı numarasını 15 haneli olduğunu ve bir daha XP Windows yüklemek için para istediğini söyledi çalıştı. Thingie 2 talimatları izleyin ama benim tavsiye o çok geç i zaten yaptığı bu. |
|
| |||
| |||
| Can indirmek şey? Herhangi bir anti kötü amaçlı yazılım almak miyim Bu kılavuzda çalıştırılmak üzere tarar? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Kabul eğer bir hilekarlık ya da değil, sadece görmek için, sanırım ve doğruladı artık Evilfantasy için kötü amaçlı yazılım adam teslim olacak istedim. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler çalışırken, kendi olan yazarken çok büyük devam edecektir. Hoşçakal şimdilik |
![]() |
|
| Bookmarks |