![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| 2 Питання, будь ласка, допоможіть, я AVG Free, він виявив Trojan, його в сховище, видалити його зі сховища або просто залишити його там. Крім того, тепер у мене є поле приходять, коли я завантаженні заявивши, що "Ви можете бути жертвою контрафактного ПЗ, ця копія Windows не пройшла перевірку автентичності Windows" Ноутбук Packard Bell Windows XP, яку я купив новий. Я пишу цю статтю на моєму ноутбуці який Toshiba працює Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перш за все, зазначу, не по всіх посиланнях, які приходять до кажу вам підтвердити, що на комп'ютері, якщо ви купили новий ноутбук, якщо ОС на ньому, від гарного продавця, він буде, швидше за все, шкідлива виховують цю помилку.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
| |||
| |||
| Дякую, я постараюся |
|
| |||
| |||
| Вибачте хлопці, я не той зараз на комп'ютерах, проживши в селі Іспанії за 4 роки. Всі ікони і великого екрану, я не можу зробити їх невелика. Приходить повідомлення на як тільки комп'ютер увімкнений і не піде anyfurther якщо я натискаю на спробу пізніше кнопки на перевірку статі. Моя AVG Free 8 завантажити версію каже, що все ОК є. Тому я гадаю, цей час ви скажете, прийняти його до комп'ютера лікаря. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Робіть те, що він просить, код, він хоче слід застрягли в сторону або назад ви Packard Bell машині, подивіться одну з них. |
|
| |||
| |||
| Привіт знову, я намагався, що й вони сказали, що неправильний ключ продукту, номер 15 цифр і що їм потрібні гроші для установки Windows XP ще раз. Thingie 2 порадив мені не слідувати інструкціям, але було занадто пізно, я вже зробив це. |
|
| |||
| |||
| Ви можете завантажити що-небудь? Ви можете отримати будь-яку з анти шкідливого сканує втекти з цього керівництва? http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Згоден, я просто хотів подивитися, якщо б це була афера чи ні, я думаю, що це підтвердили і тепер передати Evilfantasy шкідливого хлопець. |
|
| |||
| |||
| Завдяки будуть продовжувати спроби його тільки, що написання такого великого. Поки що на даний момент |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 11 | 17 серпня 2009 12:17 |
| Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 | philthomas | Операційні системи Windows | 0 | 23 липня 2009 01:54 |
| Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows | rocket7 | Операційні системи Windows | 1 | 30 травня 2009 13:56 |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Перевірка сертифіката | rasselin | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 грудня 2008 19:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |