μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Yahoo Messenger / άλλο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 11:36
Μέλος Ομάδα

Default Yahoo Messenger / άλλο

Όταν κάνω διπλό κλικ σε μια επαφή μου επανεκκίνηση του υπολογιστή. Επίσης, όταν ο υπολογιστής μου μπότες μέχρι "Τα έγγραφά μου" είναι ήδη ανοίξει. Απλά προσπάθησε να ανοίξει εξουσία dvd και επίσης επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου. Τι προκαλεί αυτό και πώς μπορώ να το διορθώσω; Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.

Logfile του Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan είναι αποθηκευμένα σε 12:35:07 μμ, στις 1/9/2008
Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Csrss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ alg.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ wuauclt.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ wbem \ wmiprvse.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = περίπου: κενή
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
F2 - REG: system.ini: Userinit = C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe, Userinit. Exe
O2 - BHO: e404 βοηθός - (F10587E9-0E47-4CBE-84AE-7DD20B8684BB) - C: \ Program Files \ Helper \ superfindout.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISTray] "C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ system32 \ dumprep 0-k
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 4 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra κουμπί: Yahoo! Υπηρεσίες - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 4 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin για. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O21 - SSODL: bklgvsf - (91B4E850-CB64-4E58-A6D7-CB77098ABE11) - (δεν αρχείου)
O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll
O23 - Service: avast! iAVS4 Υπηρεσία Ελέγχου (aswUpdSv) - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
O23 - Service: Kodak κάμερας Σύνδεση Λογισμικό (KodakCCS) - Eastman Kodak Company - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe
O23 - Service: PC Tools Επικουρικοί Υπηρεσία (sdAuxService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe

--
Τέλος του αρχείου - 4226 bytes
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 12:23
Συντονιστής Ομάδας

Καλώς ήλθατε στο TCF.

Είμαι αυτό το νήμα που διακινούνται στον ιό spyware & ασφάλεια φόρουμ.

Ας ελέγξει για την πραγματική Smitfraud ιού γρήγορα.

Λήψη SmitfraudFix (από την S! Ri) στην επιφάνεια εργασίας σας.

Εξαγωγή όλων των αρχείων σας Destop. Ένα φάκελο με το όνομα SmitfraudFix θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας σας.

SmitfraudFix Ανοίξτε το φάκελο και κάντε διπλό κλικ smitfraudfix.cmd
Επιλέξτε την επιλογή # 1 - Αναζήτηση με πληκτρολόγηση 1 και πατήστε Εισάγετε
Αυτό το πρόγραμμα θα σαρώσει μεγάλες ποσότητες αρχεία στον υπολογιστή σας για γνωστά μοντέλα για αυτό να είστε υπομονετικοί, ενώ λειτουργεί. Όταν αυτό γίνει, τα αποτελέσματα της σάρωσης θα εμφανιστεί και θα δημιουργήσει ένα αρχείο καταγραφής που ονομάζεται rapport.txt στη ρίζα της μονάδας δίσκου, για παράδειγμα: Local Disk C: ή διαμέρισμα όπου το λειτουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένο. Επισυνάψτε ότι συνδεθείτε την επόμενη απάντηση.

Σημείωση: process.exe (Το οποίο χρησιμοποιείται από SmitFraudFIx) ανιχνεύεται από ορισμένα προγράμματα αντιμετώπισης ιών (AntiVir, Dr.Web, Kaspersky) ως "RiskTool"? δεν πρόκειται για ιό, Αλλά ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να σταματήσει τις διαδικασίες του συστήματος. Προγράμματα αντιμετώπισης ιών δεν μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ των "καλών" και "κακόβουλο" χρήση αυτών των προγραμμάτων, λοιπόν, είναι δυνατόν να ειδοποιεί τον χρήστη.
http://www.beyondlogic.org/consultin...rocessutil.htm

Old 9 Ιανουαρίου 2008, 18:55
Μέλος Ομάδα

Ορίστε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Scan γίνει στο 19:34:34.71, Τετάρτη 01/09/2008
Εκτέλεση από C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix
OS: Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600] - Windows_NT
Το σύστημα αρχείων είναι τύπου NTFS
Fix τρέχουν σε κανονική λειτουργία

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Διεργασιών

C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsGui.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ cmd.exe

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Φιλοξενεί

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Windows \ System

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ Web

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ system32

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ system32 \ LogFiles

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Documents and Settings \ Ιδιοκτήτης

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Documents and Settings \ Owner \ Application Data

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Start Menu

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ DOCUME ~ 1 \ Owner \ FAVORI ~ 1

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Desktop

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Program Files

C: \ Program Files \ Helper \ FOUND!

Κατεστραμμένο »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» κλειδιά

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Desktop Components

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Desktop \ Components \ 0]
"Πηγή" = "Σχετικά με: Αρχική σελίδα "
"SubscribedURL" = "Σχετικά με: Αρχική σελίδα "
"FriendlyName" = "My Current Home Page"

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» IEDFix
! Προσοχή, μετά τα πλήκτρα δεν είναι αναπόφευκτα μολυνθεί!

IEDFix.exe από την S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Sharedtaskscheduler

SrchSTS.exe από την S! Ri
Αναζήτηση SharedTaskScheduler της. Dll

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» AppInit_DLLs

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows]
"AppInit_DLLs" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winlogon.System

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon]
"System" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Rustock

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» DNS

Περιγραφή: VIA Compatible Fast Ethernet Adapter - Packet Scheduler miniport
DNS Server Search Order: 24.117.109.232
DNS Server Search Order: 24.116.2.34

HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ (01A68D67-4FD7-4EF9-88A6-5AA96325A443): DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CS1 \ Services \ Tcpip \ .. \ (01A68D67-4FD7-4EF9-88A6-5AA96325A443): DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ Parameters: DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CS1 \ Services \ Tcpip \ Parameters: DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34

Σάρωση για »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Wininet.dll λοίμωξη

Τέλος »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 19:18
Συντονιστής Ομάδας

Μπορεί να θέλετε εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες ή να αντιγράψετε και επικολλήσετε στο σημειωματάριο και να το αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας που δεν θα μπορέσετε να δείτε αυτή τη σελίδα σε ασφαλή λειτουργία

Παρακαλώ επανεκκίνηση του υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία αξιοποιώντας το πλήκτρο F8 λίγο πριν από την εκκίνηση των Windows για τη φόρτωση και την επιλογή Safe Mode.

SmitfraudFix Ανοίξτε το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο smitfraudfix.cmd για να ξεκινήσει το εργαλείο.

Επιλέξτε την επιλογή # 2 - Καθαριότητα κατά την πληκτρολόγηση 2 και πατήστε Εισάγετε.
Το πρόγραμμα θα αρχίσει τον καθαρισμό του υπολογιστή σας και να προχωρήσει μέσα από μια σειρά διαδικασιών εκκαθάρισης. Περιμένετε για το εργαλείο για την ολοκλήρωση και cleanup δίσκο για να ολοκληρωθεί. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο ανάλογα με τον υπολογιστή σας, για αυτό να είστε υπομονετικοί. Όταν ολοκληρωθεί, θα κλείνουν αυτόματα και θα πρέπει να συνεχίσει με το επόμενο βήμα.

Θα σας ζητηθεί: "Γραμματεία καθαρισμού - Θέλετε να καθαρίσετε το μητρώο; "Απάντηση Ναι πληκτρολογώντας Y και πατήστε Εισάγετε.

Το εργαλείο θα ελέγχει εάν Wininet.dll έχει μολυνθεί. Αν είναι μολυσμένα και είναι μια καθαρή μορφή βρέθηκαν, θα σας ζητηθεί να αντικαταστήσετε τα μολυσμένα Wininet.dll με το καθαρό αρχείο. Απάντηση Ναι στο ερώτημα "Αντικαθίσταται το προσβεβλημένο αρχείο;", Πληκτρολογώντας Y και πατήστε Εισάγετε.

Verdana] Μια επανεκκίνηση μπορεί να είναι απαραίτητος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού. Η έκθεση μπορεί να βρεθεί στη ρίζα της μονάδας δίσκου του συστήματος, συνήθως σε C: \ rapport.txt

Verdana]Προτεινόμενες Βήμα:
Για να επαναφέρετε Αξιόπ και περιορισμένη ζώνη της ιστοσελίδας, επιλέξτε 3 και πατήστε Εισάγετε.
Θα σας ζητηθεί: Επαναφορά Αξιόπ Ζώνη; απάντηση Y (Ναι) και πατήστε Εισάγετε για να διαγράψετε αξιόπιστη ζώνη.

Τώρα επανεκκίνηση σε κανονική λειτουργία και προσθέτω αυτό το νέο rapport.txt στην επόμενη θέση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Η εκτέλεση αυτής της δυνατότητας σε μη μολυσμένο υπολογιστή θα άρει την επιφάνεια εργασίας. Έτσι θα εκτελεστεί μόνο μία φορά!

Επόμενη μετά προσθέστε
Smitfraudfix log

Old 10ης Ιανουαρίου 2008, 14:51
Μέλος Ομάδα

Εντάξει έτσι έκανα ό, τι κατά τη διάρκεια του γεύματος μου και τώρα είμαι στην εργασία. Θα πάρω μετά το log smitfraudfix όταν γυρίσω σπίτι. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω σωστή όταν γυρίσω ότι εκτός από την απόσπαση συνδεθείτε;
Old 10 Γενάρη 2008, 14:54
Συντονιστής Ομάδας

Θα υπάρχει περισσότερο για να κάνουμε, πρέπει να σκοτώσει αυτή τη συγκεκριμένη πρώτη και αν γι 'αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τις άλλες επιδιορθώσεις.

Μπορείτε να υποβάλετε νέο hijackthis log επίσης έτσι μπορώ να δω ποια κατεύθυνση να πάμε από εκεί.

Old 10 Γενάρη 2008, 16:28
Μέλος Ομάδα

Εδώ είναι τα νέα κορμοί άνθρωπος. Εργασία αγική σας. BTW ..... μου επιφάνεια εργασίας αφαιρέθηκε. Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι καλό ή κακό.

SmitFraudFix v2.274

Scan γίνει στο 12:51:54.35, Πεμ 01/10/2008
Εκτέλεση από C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix
OS: Microsoft Windows XP [Έκδοση 5.1.2600] - Windows_NT
Το σύστημα αρχείων είναι τύπου NTFS
Fix τρέχει σε ασφαλή λειτουργία

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» SharedTaskScheduler Πριν SmitFraudFix

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Σκοτώνοντάς διαδικασία

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Φιλοξενεί

127.0.0.1 localhost

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winsock2 Fix

S! Ri της WS2Fix: LSP δεν βρέθηκε.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Γένιο Ρένος Fix

GenericRenosFix από την S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Διαγραφή των μολυσμένων αρχείων

C: \ Program Files \ Helper \ Διαγραμμένο

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» IEDFix

IEDFix.exe από την S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» DNS

Η διαγραφή των αρχείων »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Temp

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winlogon.System

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon]
"System" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Γραμματεία Καθαριστικά

Καθαρισμού μητρώου γίνει.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» SharedTaskScheduler Μετά SmitFraudFix

Τέλος »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Scan είναι αποθηκευμένα σε 5:25:05 μμ, στις 1/10/2008

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ setup \ avast.setup
C: \ WINDOWS \ system32 \ notepad.exe

R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
F2 - REG: system.ini: Userinit = C: \ WINDOWS \ system32 \ userinit.exe, Userinit. Exe
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ CPN \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISTray] "C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ThreatFire] C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [00PCTFW] "C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe"-s
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O8 - Extra πλαίσιο μενού: Ε & ξαγωγή στο Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 4 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra κουμπί: Yahoo! Υπηρεσίες - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll
O9 - Extra κουμπί: Έρευνα - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 4 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin για. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll (αρχείο που λείπει)
O23 - Service: avast! iAVS4 Υπηρεσία Ελέγχου (aswUpdSv) - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
O23 - Service: Kodak κάμερας Σύνδεση Λογισμικό (KodakCCS) - Eastman Kodak Company - C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ KodakCCS.exe
O23 - Service: PC Tools Firewall Plus (PCToolsFirewallPlus) - PC Tools - C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
O23 - Service: PC Tools Επικουρικοί Υπηρεσία (sdAuxService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe
O23 - Service: ThreatFire - PC Tools - C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe

--
Τέλος του αρχείου - 4822 bytes
Old 10 Γενάρη 2008, 17:22
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Το φόντο της επιφάνειας εργασίας αφαιρέθηκε. Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι καλό ή κακό.
Αυτό συμβαίνει μερικές φορές κατά την αφαίρεση smitfraud. Είναι hijacks το πρόγραμμα περιήγησης και επιφάνεια εργασίας, ώστε να χάσει την επιφάνεια εργασίας είναι πράγματι καλό.

Αυτός πήρε το μεγαλύτερο μέρος της, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα στο Hijackthis log να αντιμετωπίσουμε. Τότε θα εκτελεστεί σάρωση άλλο για να διαπιστώσουμε αν κάτι άλλο κρύβεται.

Open HijackThis και επιλέξτε Να σαρώσετε μόνο ένα σύστημα τότε ένα σημάδι ελέγχου δίπλα σε:

O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll (αρχείο που λείπει)

Κλείστε όλα τα παράθυρα εκτός από το HijackThis και κάντε κλικ Fix ελέγχονται

Έξοδος Hijackthis.

---------------

Παρακαλούμε κατεβάστε DrWeb CureIt & Αποθηκεύσετε στην επιφάνεια εργασίας σας.

Σάρωση με DrWeb-CureIt ως εξής:
  • Κάντε διπλό κλικ στο drweb-cureit.exe και στη συνέχεια κάντε κλικ Εκκίνηση.
  • Μια Express Σάρωση του υπολογιστή σας ανακοίνωση θα εμφανιστεί.
  • Κάτω Ξεκινήστε το Express Scan Now Κάντε κλικ ΟΚ για να ξεκινήσει.
    • Αυτή είναι μια σύντομη σάρωση που θα σαρώσει τα αρχεία αυτή τη στιγμή στη μνήμη
    • Εάν ή όταν είναι κάτι που βρέθηκαν, κάντε κλικ στο Ναι κουμπί όταν σας ζητείται, εάν θέλετε να θεραπεύσουμε.
  • Μετά το σύντομο σάρωση έχει ολοκληρωθεί, Πατήστε Επιλογές> Αλλαγή ρυθμίσεων
  • Επιλέξτε το Scan καρτέλα και Αποεπιλέξτε Heuristic ανάλυση και πατήστε ΟΚ
  • Επιστροφή στο κύριο παράθυρο, επιλέξτε την Πλήρης σάρωση κουμπί.
  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Green Arrow Έναρξη σάρωσης κουμπί για το δικαίωμα και θα ξεκινήσει η σάρωση.
    • Κάντε κλικ Ναι σε όλα αν ρωτά εάν θέλετε να θεραπεύσει / κίνηση κάθε αρχείου (-ων).
  • Όταν η σάρωση γίνεται.
  • Στην Dr.Web CureIt μενού πάνω αριστερά, κάντε κλικ Αρχείο και επιλέξτε Αποθήκευση λίστας αναφοράς.
  • Αποθηκεύστε το DrWeb.csv έκθεση προς το Desktop.
  • Exit Dr.Web Cureit.
  • Σημαντικό! Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας, διότι θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι τα αρχεία σε χρήση θα μετακινηθεί / διαγραφεί κατά επανεκκίνηση.
  • Μετά την επανεκκίνηση, Κάντε δεξί κλικ το Dr.Web συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε Άνοιγμα με> Σημειωματάριο
  • Αντιγράψτε και επικολλήστε ότι συνδεθείτε την επόμενη απάντηση
---------------

Μετά την Δρ Web συμπληρώνεται εκτελέσετε μια σάρωση με νέα Hijackthis και μετά το μητρώο.

Επόμενη μετά προσθέστε
Δρ Web log
Νέα Hijackthis log

Old 10 Γενάρη 2008, 19:11
Μέλος Ομάδα

Κρατάω απόσπαση και δεν εμφανίζονται. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για να τεθεί σε αυτή τη σελίδα;
Old 10 Γενάρη 2008, 19:31
Μέλος Ομάδα

Γεια σου, δούλευα με evilfantasy και τα πράγματα πήγαιναν καλά, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μου μετά επόμενη κορμοί και δεν θα παραμείνουν έτσι είμαι εδώ συνεχίζοντας για ένα νέο νήμα. Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη βοήθεια.

DrWeb Εγγραφή:

Process.exe? C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix? Tool.Prockill? Incurable.Deleted.?
restart.exe? C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix? Tool.ShutDown. 11? Incurable.Deleted.?
A0010067.exe? C: \ System Volume Information \ (_RESTORE 95153BD2-996B-4F5E-85AE-D02B24510357) \ RP46? Adware.ClickSpring? Incurable.De leted.?
Process.exe? C: \ WINDOWS \ system32? Tool.Prockill? Incu rable.Deleted.?

Scan είναι αποθηκευμένα σε 8:30:50 μμ, στις 1/10/2008

Διαδικασίες λειτουργίας:
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ notepad.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.myspace.com
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ cpn0 \ yt.dll
O2 - BHO: & Yahoo! Toolbar Helper - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ cpn0 \ yt.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Εγκαθιστά \ cpn0 \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ThreatFire] C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [00PCTFW] "C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe"-s
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ system32 \ dumprep 0-k
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Yahoo! Pager] "C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ YahooMessenger.exe"-quiet
O23 - Service: PC Tools Firewall Plus (PCToolsFirewallPlus) - PC Tools - C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
O23 - Service: ThreatFire - PC Tools - C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe

--
Τέλος του αρχείου - 4716 bytes
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
SBC Yahoo με την AT & T Yahoo babaroga Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 19 Ιουν 2009 16:23
Firefox και το Yahoo Homepage ..... Mooseknuckle Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 27 Μαΐου 2009 08:27
Πώς ΟΗΕ INSTALL Yahoo Messenger; Karoline E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 1 21 Νοε 2008 09:42
Yahoo Email Alert duskmon10 E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 17 Μαρ 2008 08:28
Πρόβλημα εγκατάστασης και λειτουργίας Yahoo Messenger 9 playagain E-mail, IM & VoIP Συζήτηση 2 17 Νοε 2007 19:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.