kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Yahoo Messenger vagy más

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2008, 11:36
Csoport tagja

Default Yahoo Messenger vagy más

Amikor kétszer rákattint a kapcsolatot a számítógépet újraindítja. Továbbá, ha a számítógépet bakancsból up "My Documents" már megnyitották. Én csak próbáltam nyitott hatalom és a dvd is újraindította a számítógépet. Mi okozza ezt és hogyan lehet megjavítani? Nagyon köszönöm a segítséget.

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 12:35:07, on 1/9/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Csrss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ alg.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ wuauclt.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ wbem \ wmiprvse.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = about: blank
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ yt.dll
F2 - REG: system.ini: UserInit = C: \ WINDOWS \ System32 \ Userinit.exe, userinit. Exe
O2 - BHO: e404 helper - (F10587E9-0E47-4CBE-84AE-7DD20B8684BB) - C: \ Program Files \ Helper \ superfindout.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISTray] "C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ System32 \ dumprep 0-k
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Yahoo! Services - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O21 - SSODL: bklgvsf - (91B4E850-CB64-4E58-A6D7-CB77098ABE11) - (no file)
O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll
O23 - Service: avast! iAVS4 Ellenőrző Szolgálat (aswUpdSv) - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Eastman Kodak Company - C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ KodakCCS.exe
O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe

--
End of file - 4226 bytes
Old Január 9, 2008, 12:23
Moderátor Csoport

Üdvözöljük a TCF.

Én ezt a mozgó téma a vírus és kémprogram biztonsági fórum.

Tegyük le a Smitfraud vírus gyorsan.

Letöltés SmitfraudFix (S! Ri) az asztalra.

Kivonat a fájlokat Destop. A SmitfraudFix nevű mappa jön létre az asztalon.

SmitfraudFix Nyissuk meg a mappát, és kattintson duplán smitfraudfix.cmd
Válasszuk ki az opció # 1 - Keresés gépírással 1 és nyomjuk meg Enter
Ez a program fogja beolvasni nagy fájlokat a számítógépen az ismert minták ezért kérjük, legyen türelemmel, amíg működik. Amikor ez megtörtént, az eredmények a vizsgálat fog megjelenni, és létrehoz egy naplót megnevezett rapport.txt A gyökere a meghajtót, például a Helyi lemez C: partíciót, vagy ha az operációs rendszer telepítve van. Kérjük, hogy jelentkezzen be, csatolja a következő választ.

Megjegyzés: process.exe (Ami által használt SmitFraudFIx) észlelhető egyes antivírus programok (AntiVir, Dr.Web, Kaspersky), mint "RiskTool"; Ez nem egy vírus, De azt a programot használják stop rendszer folyamatokat. A víruskereső programok nem tesznek különbséget a "jó" és "kártékony" az ilyen programok, ezért is figyelmezteti a felhasználót.
http://www.beyondlogic.org/consultin...rocessutil.htm

Old Január 9 2008, 18:55
Csoport tagja

Tessék. Köszi a segítséget.

Beolvasás kelt 19:34:34.71, Sze 01/09/2008
Fuss a C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix
OS: Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] - Windows_NT
Az NTFS fájlrendszer típus
Fix futtatni normál módban

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Folyamat

C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsGui.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ cmd.exe

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Házigazdák

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ system

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ Web

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ system32

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ WINDOWS \ System32 \ LogFiles

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Documents and Settings \ Tulajdonos

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Documents and Settings \ Tulajdonos \ Application Data

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Start menü

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ DOCUME ~ 1 \ Tulajdonos \ Favori ~ 1

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Desktop

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» C: \ Program Files

C: \ Program Files \ Helper \ található!

Sérült »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» kulcsok

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Desktop Components

[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Desktop \ Components \ 0]
"Forrás" = "A lapról: Home "
"SubscribedURL" = "A lapról: Home "
"FriendlyName" = "My Home Current Page"

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» IEDFix
! Figyelem, a gombok nem szükségszerűen fertőzött!

IEDFix.exe S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Sharedtaskscheduler

SrchSTS.exe S! Ri
Keresés SharedTaskScheduler's. Dll

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» AppInit_DLLs

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows]
"AppInit_DLLs" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winlogon.System

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon]
"System" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Rustock

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» DNS

Leírás: VIA Compatible Fast Ethernet Adapter - Packet scheduler miniport
DNS Server Search Order: 24.117.109.232
DNS Server Search Order: 24.116.2.34

HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ (01A68D67-4FD7-4EF9-88A6-5AA96325A443): DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CS1 \ Services \ Tcpip \ .. \ (01A68D67-4FD7-4EF9-88A6-5AA96325A443): DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CCS \ Services \ Tcpip \ Parameters: DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34
HKLM \ SYSTEM \ CS1 \ Services \ Tcpip \ Parameters: DhcpNameServer = 24.117.109.232 24.116.2.34

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Beolvasás a Wininet.dll fertőzés

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» End
Old Január 9, 2008, 19:18
Moderátor Csoport

Ön szeretné kinyomtatni ezeket az utasításokat, és másolja ki őket, és a notepad és mentse el az asztalon, amit nem fog tudni, hogy ez az oldal biztonságos módban

Kérem újraindítani a számítógépet Csökkentett módban megérinti az F8 billentyűt előtt Windows indításakor betölteni, és kiválasztja a Safe Mode.

Nyissuk meg a SmitfraudFix mappát az asztalon, majd kattintson duplán smitfraudfix.cmd fájlt, hogy az eszközt.

Válasszuk ki az opció # 2 - Tiszta a gépelés 2 és nyomjuk meg Enter.
A program akkor indul el a számítógép és a takarítás megy keresztül egy sor cleanup folyamatokat. Várja meg, amíg az eszköz ahhoz, hogy teljes és Lemezkarbantartó a végéig. Ez a folyamat hosszabb ideig is eltarthat attól függően, a számítógépet, ezért kérjük, legyen türelemmel. Amikor elkészült, akkor automatikusan záródniuk, és folytatnia kell a következő lépést.

Meg kell adni: "Registry takarítás - Akarja, hogy tisztítsa meg a rendszerleíró? Válasz Igen gépírással Y és a hit Enter.

Az eszköz azt is ellenőrzi, Wininet.dll fertőzött. Ha ez a fertőzött és tiszta verzió is található, akkor a program kérni fogja, hogy a fertőzött Wininet.dll A tiszta kép. Válasz Igen Arra a kérdésre "Csere fertőzött fájlt?"Gépírással Y és a hit Enter.

Verdana] A számítógép újraindítása szükséges lehet befejezni a tisztítási folyamat. A jelentés megtalálható a gyökér rendszer hajt, általában C: \ rapport.txt

Verdana]Javasolt lépés:
Ha vissza akarja állítani a megbízható és Restricted site övezetben, válasszuk 3 és a hit Enter.
Meg kell adni: Visszaad Megbízható zóna? válasz Y (igen) és a hit Enter törölni a megbízható zónához.

Most indítsa újra a normál üzemmód és hozzáadás Az új rapport.txt A következő post.

FIGYELMEZTETÉS Running ez a lehetőség a nem fertőzött számítógépen is távolítsa el az asztalon háttérben. Szóval csak egyszer fut!

Következő utáni kérjük add
Smitfraudfix napló

Old Január 10 2008, 14:51
Csoport tagja

Jól van így is, hogy közben ebédelni, és most a munka. Majd elküldeni a smitfraudfix napló mikor otthon. Van valami, amit tehetek, amikor hazamegyek mellett kiküldetésére, hogy jelentkezzen be?
Old Január 10, 2008, 14:54
Moderátor Csoport

Ott lesz a teendő, meg kell ölni ezt a különös, hogy egy első, így nem zavarja a többi rögzíti.

Lehet Új hijackthis log is így látom merre menjen onnan.

Old Január 10, 2008, 16:28
Csoport tagja

Itt vannak az új naplófájlokhoz ember. Munkahelyi a varázslat. BTW ..... My desktop hátteret elhagyták. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz.

SmitFraudFix v2.274

Beolvasás kelt 12:51:54.35, Cs 01/10/2008
Fuss a C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix
OS: Microsoft Windows XP [Version 5/1/2600] - Windows_NT
Az NTFS fájlrendszer típus
Fix távon csökkentett módban

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» SharedTaskScheduler előtt SmitFraudFix

SrchSTS.exe S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Killing folyamat

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Házigazdák

127.0.0.1 localhost

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winsock2 Fix

S! Ri's WS2Fix: LSP nem található.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Generic Renos Fix

GenericRenosFix S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Fertőzött fájlok törlése

C: \ Program Files \ Helper \ törölve

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» IEDFix

IEDFix.exe S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» DNS

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Deleting Temp Files

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Winlogon.System

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon]
"System" = ""

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» Rendszerleíróadatbázis Takarítás

Registry Cleaning done.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» SharedTaskScheduler után SmitFraudFix

SrchSTS.exe S! Ri

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» End

Beolvasás mentett 5:25:05, a 1/10/2008

Futó folyamatok:
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe
C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ setup \ avast.setup
C: \ WINDOWS \ System32 \ notepad.exe

R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ yt.dll
F2 - REG: system.ini: UserInit = C: \ WINDOWS \ System32 \ Userinit.exe, userinit. Exe
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISTray] "C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsTray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] C: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ThreatFire] C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [00PCTFW] "C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe"-s
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office12 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Yahoo! Services - (5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ yiesrvc.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office12 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O12 - Plugin for. Spop: C: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll (fájl hiányzik)
O23 - Service: avast! iAVS4 Ellenőrző Szolgálat (aswUpdSv) - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe
O23 - Service: InCD Helper (InCDsrv) - Nero AG - C: \ Program Files \ Ahead \ InCD \ InCDsrv.exe
O23 - Service: Kodak Camera Connection Software (KodakCCS) - Eastman Kodak Company - C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers \ KodakCCS.exe
O23 - Service: PC Tools Firewall Plus (PCToolsFirewallPlus) - PC Tools - C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsAuxs.exe
O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C: \ Program Files \ Spyware Doctor \ pctsSvc.exe
O23 - Service: ThreatFire - PC Tools - C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe

--
End of file - 4822 bytes
Old Január 10, 2008, 17:22
Moderátor Csoport

Idézet:
My desktop hátteret elhagyták. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz.
Ez előfordul néha, amikor eltávolítja smitfraud. Ez hijacks a böngésző és az asztali így elveszíti az asztalon van egy jó dolog.

Ez van a legtöbb, de még néhány dolgot a Hijackthis napló foglalkozik. Akkor majd egy másik scan, hogy ha bármi mást takar.

Open HijackThis, és válasszuk Nem a rendszer csak scan akkor egy pipa található:

O21 - SSODL: ampkfst - (DE891973-DFFB-4992-8CFE-7C98636EE248) - C: \ WINDOWS \ ampkfst.dll (fájl hiányzik)

Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson Fix ellenőrizni

Kilépés Hijackthis.

---------------

Kérjük, töltse le DrWeb CureIt És mentsd el az asztalról.

Beolvasás a DrWeb-CureIt a következők:
  • Kattintsunk duplán a drweb-cureit.exe majd kattintson Start.
  • A Express Szkennelés a számítógép közlemény jelenik meg.
  • Alatt Első az expressz Scan Now Kattints OK indítását.
    • Ez egy rövid keresési hogy vizsgálja át a fájlokat jelenleg futó memória
    • Ha valami, vagy ha talál, kattintson a Igen gombot, ha azt kéri, ha meg akarjuk gyógyítani azt.
  • Miután a rövid letapogatású befejeződött, kattintson Opciók> Beállítások módosítása
  • Válassza ki a Beolvasás lapján és Törölje Heurisztikus elemzés , és kattintson OK
  • Vissza a fő ablakban, válassza ki a Teljes letapogatású gombra.
  • Ezután kattintson a Green Arrow Keresés indítása gombra a jobb oldalon, és a vizsgálat indul.
    • Kattints Igen, mindet ha azt kéri, ha meg akarjuk gyógyítani / Áthelyezés a fájl (ok).
  • Ha a vizsgálat történt.
  • A Dr.Web CureIt menü a bal felső sarokban kattintson Fájl , és válasszon Mentés jelentés lista.
  • Save the DrWeb.csv jelentést tesz a Desktop.
  • Kilépés Dr.Web Cureit.
  • Fontos! Indítsa újra a számítógépet, mert lehetséges, hogy a fájl használatban lesz mozgatni / törölni során reboot.
  • Újraindítás után, Kattintson a jobb gombbal A Dr.Web napló az asztalon, és válassza Open With> Jegyzettömb
  • Másolja be, hogy lépjen be a következő válasz
---------------

Miután Dr. Web befejeződött távon egy új scan a Hijackthis és után a napló.

Következő utáni kérjük add
Dr. Napló
Új Hijackthis napló

Old Január 10, 2008, 19:11
Csoport tagja

Folyamatosan kiküldetésére és nem mutatja be. Van, hogy sok info kerüljenek az ezen az oldalon?
Old Január 10, 2008, 19:31
Csoport tagja

Helló, én dolgozó evilfantasy, és a dolgok mennek jól, de én is próbálok elküldeni a következõ naplókat, és nem marad így én továbbra is itt egy új téma. Köszönöm ismét a segítséget.

DrWeb Bejelentkezés:

Process.exe, C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix; Tool.Prockill; Incurable.Deleted.;
restart.exe, C: \ Documents and Settings \ Owner \ Desktop \ SmitfraudFix; Tool.ShutDown. 11; Incurable.Deleted.;
A0010067.exe, C: \ System Volume Information \ _Restore (95153BD2-996B-4F5E-85AE-D02B24510357) \ RP46; Adware.ClickSpring; Incurable.De leted.;
Process.exe, C: \ WINDOWS \ system32; Tool.Prockill; Incu rable.Deleted.;

Beolvasás mentett 8:30:50, a 1/10/2008

Futó folyamatok:
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ notepad.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.myspace.com
R3 - URLSearchHook: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn0 \ yt.dll
O2 - BHO: & Yahoo! Toolbar Helper - (02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn0 \ yt.dll
O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - (EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Yahoo! \ Companion \ Installs \ cpn0 \ yt.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ThreatFire] C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFTray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [00PCTFW] "C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FirewallGUI.exe"-s
O4 - HKLM \ .. \ Run: [KernelFaultCheck]% systemroot% \ System32 \ dumprep 0-k
O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Yahoo! Pager] "C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ YahooMessenger.exe" csendes
O23 - Service: PC Tools Firewall Plus (PCToolsFirewallPlus) - PC Tools - C: \ Program Files \ PC Tools Firewall Plus \ FWService.exe
O23 - Service: ThreatFire - PC Tools - C: \ Program Files \ ThreatFire \ TFService.exe

--
End of file - 4716 bytes
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.