![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj šéf náhodne ruší moje pracovné e-mailový účet bez varovania. Existujú e-maily na usvedčujúce tam a já jsem podal žalobu proti nej zákona. Já bych se do smrti vďačný, keby niekto mohol pomôcť mi prihlásiť do toho. E-mailová poskytovateľ internetových riešení. Ďakujeme Vám za Váš čas a pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uzavretá, že by bolo nezákonné, kontakt s nimi.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hotmail Účet - Ako pravdepodobné je niekto schopný príliš hack na môj email | kayl1986 | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 4. marec 2009 09:41 |
| Prístup Vista bez hesla | MJM | Operačné systémy Windows | 18 | 29. augusta 2008 03:18 |
| Office 2007, zrušená Deinstalace pol cesty a teraz nebude odinštalovať | tekp | Operačné systémy Windows | 4 | 10. februára 2008 12:11 |
| Vzdialený prístup k počítaču zadarmo cez LAN | vk3fcll | Všeobecné Software Chat | 2 | 24. januára 2008 18:00 |
| Prístup k sieti zo vzdialeného miesta. | littleeddy | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 20 január 2008 17:33 |
| Thread Tools | |
| |