kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > E-mail, a VoIP és IM Vitalap

Register

Mellékletek

Reply

Téma eszközök
Old Február 29, 2008, 11:35
Csoport tagja

Default Mellékletek

Hello emberek
remélem valaki tud segíteni

Windows XP hotmail számla probléma abban a pillanatban, mikor én is kaptam a mellékleteket küldött jpg. én nyitott, és nem nyílnak a Windows Media Player, ahol i cant do anything velük van a beállítás változott, vagy mi???. vigyük vissza a Microsoft Word, ha egy dokumentumot.

üdvözlettel
Old Február 29, 2008, 11:45
Donor Group

Default Mellékletek

Nem értem a kérdést
de általában, ha a jobb egérgomb segítségével válassza ki a "Megnyitás", és keresse meg a programot meg szeretné nyitni azt a

My System: hAvAAck Build 3

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Alaplap:
Asus P5N-E
RAM memória:
GSkill 4GB DDR2
Grafikus kártya (k):
Nvidia EVGA e-GeForce 8600GT
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optikai meghajtó (k):
Halott
Case / tápegység:
Generic Case, Generic PSU
Hűtés:
Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
fedélzeten
Monitor (ok):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operációs rendszer (ek):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64 bites
Old 29. február 2008, 11:51
Csoport tagja

Default Mellékletek

hogy csak az a pont ez a lehetőség nem jön ki egy jobb kattintás az egér, a kérdés az, amikor a letiltási küldi a számítógép rendszerint úgy dönt, akár fénykép jpg megnyílik a Windows Media Player vagy dokumentum megnyílik a Microsoft Word vagy simular, így nagyítani vagy amit akarsz
Old Február 29, 2008, 12:14
Moderátor Csoport

Default Mellékletek

Nyitott My ComputerKattintson a Eszközök menüből válassza az Mappa beállításai, Majd kattintson a Fájltípusok lapot.

Old Február 29, 2008, 12:31
Csoport tagja

Default Mellékletek

Sajnáljuk, és akkor mi?
Old Február 29, 2008, 12:34
Moderátor Csoport

Default Mellékletek

Lapozzunk végig a listán, és a fájl kiterjesztését meg kívánja változtatni. Kiemelés JPEG és meg kell mutatni egy lehetőséget, hogy módosítsa a nyitott a program.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák a Gmail webhely és küldése Csatolmányok brandoncrossman Web böngésző és FTP Clients 0 27. május 2009 03:52
Vista Windows Mail eltávolítja Csatolmányok chang E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 26. május 2009 15:52
Mellékletek megborzongott bradleyjoes E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 28. november 2008 11:35
Microsoft Office 2007 Csatolmányok Milyen nagy lehet küldeni? kaz46 Office & Applications 7 10. november 2008 15:02
Hogyan lehet Hozzáadni Mellékletek Ön üzenete evilfantasy Közösségi Hírek & Chat 1 30. Szeptember 2007 14:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.