![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello emberek remélem valaki tud segíteni Windows XP hotmail számla probléma abban a pillanatban, mikor én is kaptam a mellékleteket küldött jpg. én nyitott, és nem nyílnak a Windows Media Player, ahol i cant do anything velük van a beállítás változott, vagy mi???. vigyük vissza a Microsoft Word, ha egy dokumentumot. üdvözlettel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem értem a kérdést
| |||
| |||
| hogy csak az a pont ez a lehetőség nem jön ki egy jobb kattintás az egér, a kérdés az, amikor a letiltási küldi a számítógép rendszerint úgy dönt, akár fénykép jpg megnyílik a Windows Media Player vagy dokumentum megnyílik a Microsoft Word vagy simular, így nagyítani vagy amit akarsz |
|
| |||
| |||
| Nyitott My ComputerKattintson a Eszközök menüből válassza az Mappa beállításai, Majd kattintson a Fájltípusok lapot. |
|
| |||
| |||
| Sajnáljuk, és akkor mi? |
|
| |||
| |||
| Lapozzunk végig a listán, és a fájl kiterjesztését meg kívánja változtatni. Kiemelés JPEG és meg kell mutatni egy lehetőséget, hogy módosítsa a nyitott a program. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák a Gmail webhely és küldése Csatolmányok | brandoncrossman | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 27. május 2009 03:52 |
| Vista Windows Mail eltávolítja Csatolmányok | chang | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 26. május 2009 15:52 |
| Mellékletek megborzongott | bradleyjoes | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 28. november 2008 11:35 |
| Microsoft Office 2007 Csatolmányok Milyen nagy lehet küldeni? | kaz46 | Office & Applications | 7 | 10. november 2008 15:02 |
| Hogyan lehet Hozzáadni Mellékletek Ön üzenete | evilfantasy | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 30. Szeptember 2007 14:00 |
| Téma eszközök | |
| |