![]() |
|
| |||
| |||
| היי אנשים מקווה שמישהו יכול לעזור מערכת הפעלה Windows XP עם חשבון Hotmail הבעיה בשלב זה היא כאשר אני מקבל כל מצורפים שנשלחו jpg. אני הולך לפתוח אותם והם פתוחים ב-Windows Media Player שבו אני צביעות לעשות משהו עם אותם האם יש הגדרה שונה או משהו???. להשיג אותו בחזרה ל-Microsoft Word אם את מסמך. דרישת שלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא מבין את השאלה שלך
| |||
| |||
| כי הוא רק את הצבע אפשרות זו לא לבוא עם הימני של העכבר לחץ, השאלה היא מתי נשלח קובץ מצורף את המחשב באופן רגיל או תמונה מחליטה jpg נפתח ב-Windows Media Player או המסמך נפתח ב-Microsoft Word או simular כדי שתוכל להגדיל או לעשות מה שאתה רוצה |
|
| |||
| |||
| לפתוח המחשב שלילחץ על כלים בתפריט, לחץ על אפשרויות תיקייהולאחר מכן לחץ על סוגי קבצים הכרטיסייה. |
|
| |||
| |||
| מצטער ואז מה? |
|
| |||
| |||
| לגלול את רשימת הסיומות הדגש את הקובץ שברצונך לשנות. הדגש JPEG ואתה תהיה בפניך אפשרות לשנות פתח עם התוכנית. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות עם Gmail באתר ושליחת קבצים מצורפים | brandoncrossman | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -27 במאי 2009 03:52 |
| Vista's Windows Mail, מסיר את כל הקבצים המצורפים | Chang | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | 26 במאי 2009 15:52 |
| קבצים מצורפים לרתות | bradleyjoes | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | -28 נובמבר 2008 11:35 |
| Microsoft Office 2007 עד כמה גדול ניתן לשלוח קבצים מצורפים? | kaz46 | חבילות Office & Applications | 7 | -10 נובמבר 2008 15:02 |
| כיצד להוסיף קבצים מצורפים ההודעה שלך | evilfantasy | קהילה חדשות וצ 'אטים | 1 | 30 ספטמבר 2007 14:00 |
| שרשרת כלים | |
| |