![]() |
|
| |||
| |||
| Hi people tikiuosi, kas nors gali padėti "Windows XP" Hotmail problema yra šiuo metu, kai gaunu jos priedai siųsti jpg. Aš einu pas juos atidaryti, ir jie atsidaro windows media player kur i cant do anything su jais ten kuriame buvo pakeistos ar kažką?. įsigyti jį atgal į "Microsoft Word", jei jos dokumente. linkėjimai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nesuprantu savo klausimą
| |||
| |||
| kad tik vietos, šis variantas nėra sugalvoti dešiniuoju pelės klavišu ir pelės, klausimas yra, kai arešto siunčiami kompiuteriu paprastai nusprendžia, arba nuotrauka jpg atidaro Windows Media Player arba dokumentas atsidaro Microsoft Word arba simular taigi galite Padidinti arba tai, ką norite |
|
| |||
| |||
| Atidaryti Mano kompiuterisPaspauskite Įrankiai meniu, spauskite Aplanko parinktys, Tada Failų tipai tab. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau ir kas tada? |
|
| |||
| |||
| Pereikite per sąrašą ir pažymėkite plėtinių norite keisti. Paryškinti JPEG ir jums bus pateikiamas kartu su galimybe keisti su programa atidaryti. |